16,99 €

9,99 € Säästät 41% / 7,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreCrossover
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 31.07.2009
Tuotenumero127434

Hollywood Undeadin naamioitu kuusikko on kovassa nousukierteessä, mikä ei ole ihme, kun kuuntelee bändin räjähtävää hiphop/rock/metalli-paahtoa.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Swan songs"

Ø 4,3 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Swan songs", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Mahtava levy:)

Vaikka itse diggaan enemmän HU:n uusimmista biiseistä, on tää ensimmäinenkin levy aivan mahtava!! Biisit kuten Undead, Everywhere I go, No.5, Young ja California tulevat vaan aina olemaan osa HU:ta ja sen faneja:)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

11 arviota

Parhain levy

Parhain levy mun mielestä kaikista hollywoodin levyistä! Suosittelen jos Räpcoresta tykkää

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Levyssä vetoaa kuitenkin sen yleisen asenteen toivottomuus, kaiken turhuus ja järjetön väkivalta.

Hollywood Undead on siitä erikoinen otus, että sen äkillisen nettisuosion vuoksi perustettiin aikanaan sellainen levy-yhtiö kuin MySpace Records. Se, että yhtyeen debyytti julkaistaan nyt kuitenkin ison Universal Musicin hoteissa, taas puolestaan johtuu siitä, että MySpace Records halusi aikoinaan sensuroida Hollywood Undeadin hiukkasen nyrjähtäneitä sanoituksia. Tähän bändi ei nöyrtynyt ja niinpä orastava levytysiili kariutui. Universalin alaisella A&ampM:llä oltiin ilmeisesti hiukan ymmärtäväisempiä joskaan sanoitukset eivät selvinneet sielläkään levyn kansivihkoon saakka. Itse kukin voi käydä katsomassa MySpace Recordsin, öh, no, MySpacesta, millaista tavaraa siellä julkaistaan ja todeta, että Disneykin voi olla rankka paja, jos oikeisiin lafkoihin verrataan...

Erästäkin Bucketheadia muistuttaviin mutta kuitenkin jäsenistä itse kullekin yksilöllisiin naamareihin verhoutuva losangeleslainen raprock-kuusikko Hollywood Undead on, lyhyesti kuvattuna, Eminem, Limp Bizkit ja Linkin Park yhdessä ja samassa paketissa. Sekstetin rockinsekainen räpsytys kuseksii melodisimmillaan Linkin Parkin nurkkiin ja metallisimmillaan möyrii Limp Bizkitin kitaroiden alavireessä. Bändin äärimmäisen sujuva flow ja lyriikan myrkkyä sylkevä, suorasukainen ja kaikkialle ulottuva viha sen sijaan ovat silkkaa Marshall Mathers kolmosta. Varsinaisia raskaamman musiikin kytköksiä länsi-Los Angelesin Epäkuolleiden hiukan erikoisesti nimetyltä debyyttialbumilta löytyy eniten Nine Inch Nailsin suuntaan, sillä kiekolle ovat soitannollisia lahjojaan suoneet mm. entinen NIN-rundirumpali Josh Freese ja NIN-, Puscifer-, Skrew- ja Tapeworm-yhteyksissä vieraillut kitaristi Danny Lohner. Löytyypä levyltä myös Exodus/Testament/Rob Zombie -rumpali John Tempestan mätkettä.

Hollywood Undead ei ole kuitenkaan yhtä metallisesti rankka ja raskas kuin vaikkapa Body Count eikä soundiltaan yhtä musta kuin Cypress Hill eikä edes yhtä valkoisesti juntti kuin Insane Clown Posse. Vaikka Hollywood Undeadista rokkaavat ja raskaammatkin hetkensä löytyy, sen taide pohjautuu kuitenkin ennen kaikkea räppäämiseen. Rap, vaikka sitten rockillakin kuorrutettu, ei merkitse helvettiäkään ilman huomionarvoista lyriikkaa. Niin oudolta kuin lähes kaikkea räpättämistä vieroksuvasta itsestäni tuntuukin ryhtyä kehumaan raprock-levyä, Hollywood Undeadin sosiopaattista depressiota, pelkoa ja vihaa hikoilevat tekstit vetoavat pimeämpään puoleeni. Samalla tavalla kuin kaikki sarjamurhaajiin liittyvä, biisin No Other Place jo levyennakkonsa polttaneen katuspurgun kyyninen maailmankatsomus, City-kappaleen kaupunkipyromaanin apokalyptiset visiot sekä Black Dahlian ja The Diaryn niin rikkinäiset kuin välinpitämättömätkin murhamiehet vetävät minua puoleensa kuin kuolonkolari uteliaita sivullisia.

Vaikka lohduton on Undeadin valkoisten gangstojen Hollywood, jokaisessa Swan Songsin biisissä on sen verran vahva pop-koukku, että kuulijan ei tarvitse olla tummapigmenttinen eikä lukutaidoton pystyäkseen omaksumaan rap-kappaleita. Tältä rap-albumilta ei voi löytää funkia, r&ampb:tä eikä crackia, vaan epäkuolleiden raprock on vittumaista, viskinhajuista ja hyvin selkeästi valkoista. Swan Songsin jo luovuttamiselta maistuvan epätoivon savusumusta erottuvat päivänpaisteena levyn keskivaiheen hittisuuntautuneemmat, Eminemin surunsekaista raivoa tihkuva Black Dahlia ja This Love, This Hate, joka voisi hyvinkin löytää paikkansa Linkin Parkin viimeisimmältä Minutes To Midnight -kiekolta. Eniten levyssä vetoaa kuitenkin sen yleisen asenteen toivottomuus, kaiken turhuus ja järjetön väkivalta.

Vaikka en suurella tahdollakaan voi kutsua itseäni kaksiseksi rapin ymmärtäjäksi, sen ystävästä nyt puhumattakaan, Hollywood Undeadin raivoon on helppo samaistua sellaisina hetkinä, kun joka tuutista pursuava amerikkalainen tekopirteys vituttaa aina murhanhimon partaalle saakka tai muuten vain monimutkaisempi musiikillinen suorittaminen ei puhuttele. En uskonut, että koskaan näin sanoisin, mutta tuskaisuudellaan nimensä avaava Swan Songs on ihan helvetin hyvä raprock-levy.

7 / 7 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3