Opus eponymous GhostCD

2 Arviot
Ghost
Tilaa nyt. Saatavilla 2 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreDoom
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 22.10.2010
Tuotenumero180618

Ghost esittää mahtavalla debyytillään 70-lukulaista hämärää hevihämmennystä maustettuna supermelodisilla lauluosuuksilla.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Opus eponymous"

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Opus eponymous", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Mahtavaa musiikkia

No tämähän on täyttä parhautta, tämä kauhurokki sopii myös Halloween-tunnelmiin!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

SEIS. Maailman paras bändi on tässä!

Noniin, onnittelut, olet löytänyt maailman parhaimman, cooleimman ja badasseimmän bändin ensimmäisen levyn! GOOD FOR YOU.

Ruotsista jykevästi maailmaa valloittava Ghost (USA:ssa tunnetaan nimellä GHOST B.C HUOM HUOM) iskeytyi ainakin allekirjoittaneen tajuntaan sellaisella mahdilla ettei sinne ole iskeytynyt ennen sitä tai sen jälkeen (Paitsi Ghostin toinen levy, Infestissumam OF COURSE) mikään yhtä valloittavalla voimalla.

Melodiat tuo mieleen saatanallisen (not kidding, He's mentioned a LOT) mystisen 70-luvun metallin. Kuvailu tuottaa vaikeuksia koska Ghost on mielestäni jotain niin ainutlaatuista ja ennenkuulumatonta että se pitää kuulla itse. Lyriikat kertovat suurilta osin siitä langenneesta; Belial, Behemoth, Beelsebub, Asmodeus, Satanas, Lucifer (muistahan tsekata se toinenkin julkaisu, Infestissumam!), ketä näitä nyt oli. "KLISEISTÄ!" sanot sinä siellä? Arvasin, mutta kuule ehei! Jos joku voi Saatanasta jutella näin kiehtovalla ja hurmaavalla tavalla niin se on juurikin Papa.

Siitä päästäänkin tämän bändin yhteen ilahduttavimmista seikoista, nimittäin Papa Emeritukseen. Tällä hetkellä on menossa Papa Emeritus II, joka virkansa sai väistyneeltä Emeritus I:ltä. Tämän bändin visuaalisuus ja panostaminen on jotain aivan omaa luokkaansa! He haluavat pysyä anonyymeinä (jota kunnioitettakoon!), joten vokalisti Papa Emeritus II on papin asuun pukeutunut luuranko. Cool right? Tiesin että innostut! Viisi muuta jäsentä ovat The Nameless Ghouls, joilla on omat merkkinsä esim. nimikirjoituksia varten. He ovat: Earth Ghoul (rummut), Water Ghoul (basso), Quintessence Ghoul (kitara), Fire Ghoul (kitara) ja Air Ghoul (kosketinsoittimet). He esiintyvät mustissa kaavuissa maskit naamallaan.

Tämän levyn paras biisi on Stand by Him. Eikun Elizabeth. Eikun Prime Mover! EIKUN CON CLAVI CON DIO!! EIKUN RITUAL!! Ähft, ketä yritän huijata, ne on kaikki ihan saatan.... köh, helkutin kovia.

Jos sulla on budjetissa tälle vuodelle yksi levy, trust me, ota tämä. Ens vuodelle sit se Infestissumam. ;)

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2