Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueDVD:t
TeemaBändit
GenreGrunge
Mediaformaatti3-DVD
MediapakkausAmaray
Julkaistu 16.11.2012
Tuotenumero249061
Alkuperäinen otsikko:
Pearl Jam Twenty
Näyttelijät:
Pearl Jam
Elokuvan ohjaaja:

Tämä "Twenty"-julkaisun kolmen DVD-levyn deluxe-versio oli alun perin vain Pearl Jamin faniklubin jäsenten saatavilla. Levyiltä löytyy melkein neljä tuntia bonusmateriaalia: täydelliset versiot kaikista alkuperäiseen versioon lyhennetyistä kappaleista sekä paljon aiemmin julkaisematonta kuvamateriaalia kulissien takaa.

Pearl Jam 20 vuotta: tämä vuosipäivä on kunnon juhlimisen arvoinen - niin bändille itselleen kuin sen miljoonille faneille. Näiltä levyiltä löytyy huikea "Anniversary Weekend Concert" -konsertti, joka järjestettiin Labor Day -viikonloppuna Wisconsinin osavaltion East Troyn Alpine Valley Music Theatressa. Faneille tarjoillaan myös historian ensimmäinen kokopitkä dokumentti tästä huikeasta kulttisuosiota nauttivasta bändistä. Vuonna 2011 julkaistun "Pearl Jam Twenty" -julkaisu on palkitun ohjaajan ja musiikkijournalistin Cameron Crowen käsialaa. Levyillä on paljon uusia haastatteluja ja livetallenteita sekä roppakaupalla mielenkiintoisia arkistojen syövereistä kaivettuja helmiä. Tämä kolmen DVD- tai Blu-ray-levyn deluxe-versio oli alun perin vain Pearl Jamin faniklubin jäsenten saatavilla. Levyiltä löytyy melkein neljä tuntia bonusmateriaalia: täydelliset versiot kaikista alkuperäiseen versioon lyhennetyistä kappaleista sekä paljon aiemmin julkaisematonta kuvamateriaalia kulissien takaa.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Twenty", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!