TakaisinEMP.fiWretched and divine: The story of the wi...

Wretched and divine: The story of the wild ones Black Veil BridesCD

1 Arvio
Black Veil Brides
21,99 €

13,99 € Säästät 36% / 8,00 €

Tilattavissa, mutta ei tällä hetkellä varastossa. Lisää tulossa lähiaikoina.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreMetalcore
VersioDeluxe Edition
MediaformaattiCD & DVD
Julkaistu 07.01.2013
Tuotenumero250255

Glam rock -yhtye Black Veil Bridesin hittialbumi “Wretched And Divine: The Story of the Wild Ones” tiesi bändille lopullista läpimurtoa. Deluxe-versio sisältää konseptialbumin lisäksi DVD:n, jolla on dokumentti albumin teosta

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Wretched and divine: The story of the wild ones"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Wretched and divine: The story of the wild ones", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Kuumaa settiä!

Tuotteen saatuani olin aivan innoissani!
Se sisälsi sekä CDn että DVDn ja kummatkin toimivat todella hyvin. Niitten sisältämä materiaali on huikeaa. Black Veil Bridesin soundi on hiukka muuttunut vuosien varrella, mutta ei todellakaan yhtään huonompaan päin! We Stitch These Wounds levy oli aivan omaa luokkaansa ja niin on myös tämä, edelleenkin biisit ovat sellaisia että niihin voi samaistua ja ne ovat rohkaisevia, aivan ihania ♥ Mielen räjäyttäviä ja rokkaavia. Laulaja Andyn ääni, basisti ja taustalaulaja Ashley, rumpali CC, rytmikitaristi ja viulisti Jinxx sekä sähkökitarassa Jake together they sets this world on fire! Andyn ääni on vain tullut entistäkin paremmaksi ja ylväämmäksi vuosien varrella. He ovat yhtä hyviä kuin aina ennenkin.

Suuri fani olen ja tämä tuote oli aivan mahtavaa saada. Kun tuote tuli postissa juoksin sen hakemaan ja olihan pakattu hyvin :) Levyn kuvat ovat yksityiskohtaiset ja elegantit ja dvd toimii dvd laitteissa. Levyn kappaleet ovat täydellisiä, esimerkiksi nimikkobiisi Wretched and Divine ja ihana In the end. Sanoitukset ja soundit kohdallaan! Huomaa että Andy on pistänyt jälleen parastaan heidän kolmannen levynsä puolesta. Eikä unohdeta muita bändin jäseniä, joiden työn jälki levyllä on myös jälleen kerran mielen räjäyttävää. En kadu yhtään että tuli hankittua ja kuunneltua tämäkin.

Kiitos EMPille että heillä oli tämä vielä myynnissä, kun oli loppuunmyyty monissa nettikaupoissa, kuten esimerkiksi BVBn omilla nettisivuilla oli mennyt ihan kuumille kiville. :D

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1