Tonic Top - Poizen Industries Toppi
  • Avonainen selkä
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaali100% polyesteria
SukupuoliNaiset
Värimusta
TuotealueTopit
TeemaGoottituotteet, Rock-vaatetus
EfektiNiiteillä
Julkaistu 24.04.2013
Tuotenumero252812

Poizen Industriesin upea kelttityylinen Tonic-mekko pehmeästä kankaasta. Lantiota voi korostaa sivunyörejä kiristämällä. Etupituus: 78 cm, selkäpituus: 127 cm.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Tonic Top"

Ø 4,2 tähteä 36 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Tonic Top", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 36 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Mekko

Tosi kiva mekko, joka istui täydellisesti, helman etuosa olisi saanut olla hieman pidempi.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

5 arviota

Toinen emp mekkoni

Kuten otsikkon kertoo niin toinen emp mekkoni ja arvioiden perusteella tilasin m koon jota yleensä käytän paidoissa ja kyseinen koko istuu hyvin ja vaikka selkä osa jää hiema löysäksi niin rintsikoide taka osa ei vilku eli takaa osa ei joudu nykimaan ylös mikä olisi todella ärsyttävää.

Etuosa on suht koht lyhyehkö kuten moni on sanonut joten mekon kanssa kannattaa olla peittävät legginsit jos et halua vilauttaa alushousujasi tai tehdä mahd marilyn monroen kuuluisaa mekko kuvaa oikeassa elämässä eli sukkisten kanssa ei kannata pitää jollei kyseessä ole super paksut peittävät sukkikset.

L kokoon olisin voinut vaihtaa jolloin etu osa olisi pidempi mutta silloin joutuisin nostelemaan selän taka osaa koska se olisi jäänyt silloin sen verran löysäksi että rintsikoiden takaosa näkyisi toiselle puolelle kaupunkia.

Kaikin puolin hyvän näköinen mekko kunhan muistaa pistää peittävät legginsit jalkaan ja mitä tulee tuotekuvaan niin etuosa näyttää kuvassa pidemmältä mitä on todellisuudessa.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Ei vastannut kuvaa :(

Käytän normaalisti koon L-XL vaatteita, ja tilasin tästäkin "mekosta" XL koon... eikä ollut kyllä mekkoa nähnytkään. Olen kyllä pitkä, 178cm, mutta etuosa olisi ollut paidaksikin vähän lyhyt. Todella hassun näköinen päällä, ja muutenkin outo mitoitus, kainaloista puristi mutta selkä taas roikkui liian löysänä. Palautukseen meni :(

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

18 arviota

Kaunis

Mekoksi tätä ei voi juurikaan nimittää, etuhelma on nimittäin _todella_ lyhyt. Pitkänä naisena (177 cm, koon L tilanneena) sukkahousut/ohuet legginsitkään eivät ole vaihtoehto ilman pidempää aluspaitaa, koska etupuolelta ei peitä "strategisia paikkoja". Muuten on kyllä todella kaunis ja mukava päällä. :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

5 arviota

Mukava ja rento mekko

Mekko oli kooltaan juuri sopiva. Yleensä olisin ottanut L-kokoisen mutta luettuani arvioita päädyin ottamaan M-kokoisen joka oli sopiva kiristettyäni nauhat. Nauhoja säätämällä ympärysmittaa voi suurentaa n.6-8 senttiä. Kangas on kuitenkin joustavaa joten kannattaa ottaa napakka koko. Selkäpuolella niskassa oleva "solmu" on pitsinauha joka lähtee irti jos haluaa. Kyljissä olevat säätönauhat ovat todella pitkät joten joudun ehkä lyhentämään niitä tai jos haluan hieman väriä niin korvaan ne värikkäillä nauhoilla. Olen itse 160 senttinen ja totesin että helma on myös minusta edestä melko lyhyt. Aion todennäköisesti käyttää alla legginssejä tai jos haluan voin ommella etuhelmaan pitsiä yms. Mekkoa muokkaamalla siitä saa itsensä näköisen jos haluaa nähdä vähän vaivaa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 36