TakaisinEMP.fiAtomic Turquoise - Classic

Atomic Turquoise - Classic Manic PanicHiusväri

3 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väriturkoosi
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256254

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, turkoosi Manic Panic - Atomic Turquoise - Classic -kevytväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!

2. Huuhtele hiukset puhtaassa vedessä.

3. Levitä väriaine tasaisesti hiuksiin kammalla tai värjäyssudilla, hiero se hiuksiin sormillasi ja jätä väri päähän 15-60 minuutiksi.

4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin puhdasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainettaYleistä tietoa hiusväreistä


Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.


Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa


Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Värin teho riippuu väriaineen pigmentistä. Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.


Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.


Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.


Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Atomic Turquoise - Classic"

Ø 4,7 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Atomic Turquoise - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Hyvin pigmenttipitoinen turkoosi

Lähes kymmenen vuotta värjäsin uskollisesti toisen merkkisellä tuotteella hiuksiani pinkiksi. Kun tuli aika vihdoin vaihtaa väriä ei ko. merkillä riittänytkään tehoa. Onneksi uskaltauduin kokeilemaan Manic Panicin värejä! Sain kuin sainkin sinisen, ja lopulta turkoosin tukan. Sarjan vaalennusainetta olen käyttänyt myös, ja se toimii paremmin kuin mikään muu kokeilemani vaalennusaine. Sinisten sävyjen pysyvyyteen kun saisi vielä vähän lisää kestoa, niin tuote olisi täydellinen. Niin, ja mikä parasta - tuote on vegaaninen.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Suoravärien huippuluokkaa

Tämä on erittäin kaunis värisävy ja suosikkini kaikista kokeilemistani turkooseista. Laitan itse väriä vääräoppisesti käsittelemättömään hiukseen, jolloin lopputulos on vihreämpi kuin mallikuvissa mutta silti varsin hieno.

Manic Panickin pysyvyys on hyvä, ja väri pitää kirkkautensa useamman pesun ajan. Pysyvyyden takaamiseksi värjäyksen kannattaa antaa vaikuttaa mahdollisimman kauan, mielellään pari tuntia.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

12 arviota

Taattua Manic Panicia

Todella hyvä shokkiväri! Hoito-ohjeita noudattamalla väri pysyy pitkään päässä. Ja jos käyttää vain osan, loppu säilyy jääkaapissa odottamassa seuraavaa värjäyskertaa. :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3