Purple Haze - Classic Manic PanicHiusväri

2 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripurppura
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256257

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, purppura Manic Panic - Purple Haze - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!

2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä


Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.


Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa


Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.


Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.


Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.


Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Centrimonium Chloride, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera), Methylchloroirothiazolinone, Methylisothiazolinone.Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Purple Haze - Classic"

Ø 3,5 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Purple Haze - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Hyvä sävy, keskinkertainen kestävyys

Ihana sävy, sopii hienosti tyttären tummanvaaleaan hiusväriin. Kestävyys saisi olla parempi, muut sävyt tuntuvat pysyvän huomattavasti tätä kauemmin...

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Kauhea sotku

En tehnyt värinpoistoa, koska halusin vähän tummemman lopputuloksen enkä varsinaista shokkiväriä, ja sävy olikin ihan täydellinen. Purkista riitti kahteen värjäyskertaan, vaikka minulla onkin pitkät hiukset (aika ohuet kuitenkin). Oma sävyni on sellainen keskiruskea, ja lopputulos oli aika lailla täysin kuvan keinohiuksen sävyä.

Mutta. Vaikka toimin ohjeen mukaan, väri valui ensimmäisellä värjäyksellä kaikkineen päivineen viemäriin heti ensimmäisessä pesussa. Sain nauttia siitä vain yhden päivän. Toisella kerralla se on nyt pysynyt jo kaksi pesua eikä ole pahasti haalistunut, joten saa nähdä miten käy. Ensikokemus kuitenkin on, ettei pysynyt hiuksissa yhtään.

Ja sitten: hiuksissa aine ei pysynyt, mutta kylpyhuoneen kalusteissa sitäkin paremmin. Mm. suihkuverho ja kylppärin lattia ja seinät ovat värjäytyneet violeteista roiskeista, enkä ole vielä millään myrkyillä saanut niitä jynssättyä pois. Jokainen roiskunut pisara näyttää jääneen pysyvästi paikalleen. Ekalla värjäyksellä myös päänahkaan tulleet pisarat säilyivät pidempään kuin itse hiusväri, saa nähdä miten käy nyt.

Kaikkiaan siis sävy ilahdutti kovasti, mutta värjäyksestä aiheutunut sotku oli suuri pettymys erityisesti huomioon ottaen värin huonon keston. Empin ohjeissa näköjään kehotetaan suojaamaan kylppärin kalusteet, mutta milläköhän sitä päällystäisi seinät ja lattian suihkun ajaksi... Toisaalta voi olla, että nämä kohtaamani haasteet johtuvat vain siitä, että olen hyvin kokematon kotivärjääjä. Joka tapauksessa tuote ei ollut erityisen hyvä kokemus.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2