TakaisinEMP.fiRock n´Roll Red - Classic

Rock n´Roll Red - Classic Manic PanicHiusväri

5 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Tilaa nyt. Saatavilla 1 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripunainen
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256258

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, punainen Manic Panic - Rock n´Roll Red - Classic -kevytväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!

2. Huuhtele hiukset puhtaassa vedessä.

3. Levitä väriaine tasaisesti hiuksiin kammalla tai värjäyssudilla, hiero se hiuksiin sormillasi ja jätä väri päähän 15-60 minuutiksi.

4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin puhdasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainettaYleistä tietoa hiusväreistä


Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.


Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa


Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Värin teho riippuu väriaineen pigmentistä. Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.


Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.


Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.


Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Rock n´Roll Red - Classic"

  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 5 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Rock n´Roll Red - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 5 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

huigee puna

löyty lemppari punasävy

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Kaunis ja helppo

Todella helppo käyttää paksun koostumuksen ansiota, lopputulos kauniin punainen. Omissa hiuksissa väri pysyi kirkkaana /hyvänä noin 10 - 12 pesu kertaa. Lyhyet hiukset - juuri ja juuri olalle ulottuu - 1purkki riittää 3-4 värjäykseen.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Ihana väri

Suosittelen tätä lämpimästi, mulla tarttu hiuksiin paremmin kuin kaupan perus värit. Ei tuhoa hiusta. Ekoilla pesukerroilla väriä lähti, mutta on pysyny kauniina monta viikkoa! Kannattaa kokeilla :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Todella hyvä väri

Tykkään kovasti, pysyy yllättävän hyvin punaiseksi väriksi=) ja edullinen hinta

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

10 arviota

Hyvä väri

Sopivan kirkas punainen, tykkään! Ja täältä kautta saan tätä halvemmalla ;)

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 5