Vampire Red - Classic Manic PanicHiusväri

5 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripunainen
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256259

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, punainen Manic Panic - Vampire Red - Classic -kevytväri. Väri haalistuu joka pesussa. Amplified-sarja kestää 30% pidempään kuin Classic-sarja. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!

2. Huuhtele hiukset puhtaassa vedessä.

3. Levitä väriaine tasaisesti hiuksiin kammalla tai värjäyssudilla, hiero se hiuksiin sormillasi ja jätä väri päähän 15-60 minuutiksi.

4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin puhdasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainettaYleistä tietoa hiusväreistä


Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.


Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa


Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Värin teho riippuu väriaineen pigmentistä. Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.


Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.


Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.


Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Vampire Red - Classic"

Ø 4,8 tähteä 5 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Vampire Red - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 5 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

4 arviota

Manic panic

Todella intensiivisen punainen, tykkäsin

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Ihana!

Hyvä väri todella punanainen ja tumma. Kestää hyvin jos pistää väriä hoitoaineen sekaan jokatoinen kerta. Tää on mun kestosuosikki!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Upea väri!

Vaalensin ensin lyhyet hiukseni aivan vaaleiksi.
Väri tarttui hyvin ja on kestänyt haalistumatta pari viikkoa.
Pois peseminen on turhan sotkuista hommaa. Väriä roiskuu ympäriinsä mutta onneksi lähtee suhteellisen helposti pois pesemällä.
Siitä huolimatta aion käyttää tätä jatkossakin. Sain aivan upeat verenpunaiset hiukset!

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Aivan mahtava väri!

Tämä sävy on ihan huippu! Itselläni tuli todella sellainen verenpunainen, juuri sellainen kuin halusinkin. Kauan ei väri kestä, mutta eihän suoravärit ikinä kestäkään :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

17 arviota

Aivan mahtava väri

Mulla oli mahonginruskeaksi värjätyt hiukset, ja noin sentin verran tyvikasvua (luonnollinen huisten väri on semmonen keskiruskea), eli en vaalentanut hiuksia ja tulos on upea! Väri ei tarttunut tyvikasvuun yhtä hyvin mutta on silti hyvän näkönen. Jätin värin hiuksiin noin 2,5 tunniksi, ja olin pessy hiukset edellisenä iltana.

Olen pessy nyt hiukset kerran ja vaikka väria lähti aivan helvetisti on edelleen upean näköset. Auringonvalossa tämä väri on uskomattoman hieno!

Värjääminen oli kyllä todella sotkuista hommaa. Olen värjännyt hiukseni kotona monta kertaa vuosien mittaa, ja olin kuullut että Manic Panic on aika sottaista eli olin valmistautunut siihen, mutta huhuh tuli silti vähän yllätyksenä kuinka sotkuista oli. Väri ei roiskunu tai valunu lattialle kuten toiset merkit jota olen käyttänyt, mutta oli sotkusta siinä mielessä että levisi naamaan, kaulaan, käsiin niin helposti. Kynsilakanpoistoaine poistaa tahrat iholta hyvin, ja myös lattialta jne. Jos on lyhyemmät hiukset niin ei oo varmaan läheskään yhtä hankalaa...

Käytin väriharjaa ja toimi hyvin. Mun hiukset on vyötärölle asti mutta aika ohuet, ja yks purkki riitti just ja just. Tässä värissä on aavistuksen jotain hajua/tuoksua, mutta ei paljoa, ja ei oo mitenkää epämiellyttävä.

Täytyy olla vähä varovainen jos käyttää valkosta toppia aluks, ja tietenkin täytyy käyttää tummaa pyyhettä tai jotain vanhaa joka saa värjäytyä.

Vaikka tämä koko homma on ollut hieman hankalaa, niin silti annan 5 tähteä koska väri on niin kaunis (pinkihtävän punainen), ja hiukset ovat edelleen ihanan pehmoiset ja hyvinvoivat.

4 / 4 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 5