Voodoo Blue - Classic Manic PanicHiusväri

3 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 25.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Värisininen
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256272

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, sininen Manic Panicin Voodoo Blue - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiustupsuun. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan), ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla. Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Centrimonium Chloride, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera), Methylchloroirothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Voodoo Blue - Classic"

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Voodoo Blue - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

10 arviota

Voodoo Blue

Olen käyttänyt tuotetta nyt jonkin aikaa (tilannut useamman purkillisen), joten palautettakin olisi kai vihdoin aihetta antaa.

Tavarana itse hiusväri on hyvälaatuista ja helppokäyttöistä, levittäminen onnistuu sekä siveltimellä että käsin. Purkkikoko on pieni, mutta ainakin lyhyille hiuksille yksi purkillinen riittää helposti kahteen värjäyskertaan (tilaan yleensä kaksi purkillista kerralla). Itse olen säilyttänyt ylijäänyttä väriä jääkaapissa värjäyskertojen välillä, enkä ole huomannut muutosta aineen koostumuksessa tai värjäyslopputuloksessa.

Omassa, blondatussa hiuksessani väri on aluksi tummemman sininen, kuten 1. mallikuvassa, ja haalistuu 1-2 pesukerran jälkeen samanlaiseksi kuin 2. mallikuvassa. Värin vaikutusaika vaikuttaa myös paljon lopputulokseen, itse olen pisimmilläni pitänyt väriä päässäni 1,5 tuntia.

Ainut miinus tuotteelle tuleekin nopeasta haalistumisesta. Käytännössä kaikenlainen kuumuus (kuuma vesi, suoristusrauta, sauna) haalistaa väriä. Itse olen pessyt hiukset mahdollisimman kylmällä vedellä hidastaakseni haalistumista. Olen käyttänyt ylijäänyttä väriseosta tavalliseen hoitoaineeseen sekoitettuna ensiapuna värjäyskertojen välillä. Marketeista ja kampaamoista löytyy myös tätä sävyä vastaavia pikasävytteitä ensiavuksi, jos itse hiusväri pääsee loppumaan kesken.

Maantienruskeaan juurikasvuun väri tarttuu kyllä, mutta yleensä peseytyy pois 1-2 pesukerran jälkeen. Hiukset kannattaa siis ehdottomasti vaalentaa ennen värjäystä, ainakin jos haluaa räväkämmän lopputuloksen. Positiivisena seikkana olen huomannut, että useampaan kertaan samalla sävyllä värjättynä väri ei kuitenkaan enää haalistu hiuksissa aivan yhtä nopeasti/näkyvästi kuin ensimmäisillä värjäyskerroilla.

Jos voisin, antaisin tuotteelle 4,5 tähteä, ainoana miinuksena tosiaan värin nopea haalistuminen. Mutta koska "ongelma" on hyvin yleinen shokkivärien kanssa, on käyttäjästä kiinni, kuinka häiritsevänä sen kokee. Itse olen jo oppinut elämään asian kanssa ja tulen todennäköisesti käyttämään tuotetta vielä hyvin pitkään, sillä tuotteen positiiviset ominaisuudet voittavat tässä asiassa negatiiviset mennen tullen.

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Voodoo blue

Upea väri. Minun hiuksissa näyttää hyvältä vaikka niitä ei ole vaalennettu. Hieman vihertävä.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

17 arviota

Ihana väri

Yksinkertaisesti upea väri! Vähän paksumpi koostumus, tämän takia hyvin riittoisa. Helppo levittää, ei tarvitse pelätä, että tippuisi siveltimestä (niin helposti) paksuuden ansiosta.
Tästä en vaihda!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3