TakaisinEMP.fiAtomic Turquoise - Amplified

Atomic Turquoise - Amplified Manic PanicHiusväri

4 Arviot
Manic Panic

15,99 €

13,55 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väriturkoosi
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256274

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, turkoosi Manic Panicin Atomic Turquoise - Amplified -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Amplified-sarja kestää 30% pidempään kuin Classic-sarja. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Centrimonium Chloride, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera), Methylchloroirothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Atomic Turquoise - Amplified"

Ø 3,8 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Atomic Turquoise - Amplified", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Sinisestä vihreään

Tuote on suht helppo levittää. Amplified versio luultavasti vähän paksumpaa.

Koska vihreä/sininen väri niin ensimmäisenä tästä kuluu pesuissa sininen väri, jolloin tukka kuluu vihertävämmäksi, mutta ainakin kuluu suht tasaisesti pois. Ei jää erivärisiä läikkiä.

Itse päädyin tähän kun halusin turkoosin värin ilman sinisen ja vihreän sekoittelua. Enemmän sinistä haluavan kannattaa varautua nopeasti vihertävämpään tukkaan. Itsellä tämä kestää sinisempänä vain muutaman pesun.

Amplified ja normipurkin keston erosta ei tietoa.

Kannattaa pestä tukkaa mahdollisimman kylmällä vedellä, jotta väri ei valu viemäriin niin nopeasti.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Vegaaninen hiusväri

Kaunis, voimakas värisävy. Olen käyttänyt samaa sävyä usein, sekä Classic että Amplified-sarjasta. Näissä on kuitenkin sen verran ajallista eroa, etten osaa arvioida eroa kestossa.

Ehdoton plussa on värin vegaanisuus, joka minulle on tärkeä valintaperuste.

Huonona puolena voisi pitää, että jos väriä joutuu tietyntyyppisille pinnoille (esim. maali, muovimatto) on sitä erittäin vaikea tai mahdoton pestä pois, eli ympäristön suojaaminen on tärkeää.

Värjäystulos on hyin voimakas, mutta haalistuu hieman joka pesussa, mielestäni parhaimmillaan vasta parin pesun jälkeen kun ei ole enää ihan niin tumma.

Värjäsin vaalennettuun hiukseen, jolloin tarttuu ja pysyy kyllä, itselläni ei toimi vaalemtamattomassa oikein lainkaan.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

7 arviota

Diggailen!

Tykkään väristä tosi paljon! Kirkas ja räväkkä sävy.

Vaatii paljon ylläpitoa, jotta pysyy hyvän näköisenä, mutta niinpä vaativat monet muutkin tämmöiset räikeät suoravärit. Itse sotken joka pesun yhteydessä väriainetta hieman hoitoaineen joukkoon (suojaavat kumihanskat on tässä hommassa pop!). Nyt menty 2 viikkoa ilman uutta värjäystä ja ihan kivalta näyttää vielä. Kohta kuitenkin värjään uudelleen.

Omaan olkamittaiseen tukkaan riitti juuri ja juuri yksi 118 ml:n purkki. Suosittelen siis ostamaan kaksi kerralla, jos on yhtään pidempi tukka sekä samantien sitten värin ylläpitoon myös...

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Huono kestävyys

Väri ei kestä kovinkaan kauaa verrattuna edelliseen suoraväriin mitä olen käyttänyt ja sävy on aika vihertävä.

0 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4