TakaisinEMP.fiVampire Red - Amplified

Vampire Red - Amplified Manic PanicHiusväri

8 Arviot
Manic Panic

15,99 €

13,55 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripunainen
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256277

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, punainen Manic Panicin Vampire Red - Amplified -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Amplified-sarja kestää 30% pidempään kuin Classic-sarja. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua, Synthetic Beeswax (Synthetic Cera Alba), Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Humulus Lupulus Extract, Anthemis Nobilis Extract, Acetic Acid, Methylparaben, Propylene Glycol.

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Vampire Red - Amplified"

Ø 4,6 tähteä 8 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Vampire Red - Amplified", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 8 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

6 arviota

Erinomainen!

Mun hiuksiin ainakin tarttui tosi hyvin. Pidin väriainetta päässä n. 25-35 minuuttia ja tulos oli jo silloin erinomainen. Mulla oli jo ennestään normikaupan hiusvärillä (punaiseksi) värjätyt hiukset. Mutta siitäkin värjäyksestä oli jo kulunut päälle kuukausi eli oli jo aika haalistunut väri... mutta kuitenkin siis puinanen pohjaväri. En tiedä vaikuttiko se tulokseen, mutta kunhan infosin. Tulos oli juuri tuo kylmä punainen kuin mallikuvassa.
Suosittelen! :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Kaunein kaikista!

Kaunis väri joka kestää suhteellisen hyvin jos pohjaksi laitat jonkin punaisen KESTOVÄRIN. En suosittele värinpoistoa ensin ellei hiuksesi ole täysin värjäämättömät! Hintava tämä on verrattuna joihinkin toisiin mutta ehdottoman kaunis, HOITAVA ja juurikin nimensä veroinen vampyyrille sopiva punainen

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

19 arviota

Loistava sävy!

Sävy oli juuri oikea, kunnon kylmä ja kirkas punainen, mutta sain tästä lievän allergisen reaktion, joka hieman yllätti. Toivottavasti menee pian ohi. Oli eka kokemus Manic panicista. Suoravärejä käyttänyt useita eri merkkejä n.15 vuotta ilman allergisia reaktioita.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Tykkään

hoitoainetta sekaan ja purkista riittää useammaksi kertaa

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

8 arviota

Hyvä

Hyvä pullo ja hyvin kestävä väri.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 8