TakaisinEMP.fiVirgin Snow - Amplified

Virgin Snow - Amplified Manic PanicHiusväri

4 Arviot
Manic Panic

15,99 €

13,55 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Värivalkoinen
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256278

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen, valkoinen Manic Panicin Virgin Snow - Amplified -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Amplified-sarja kestää 30% pidempään kuin Classic-sarja. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan),ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa.

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua, Synthetic Beeswax (Synthetic Cera Alba), Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Humulus Lupulus Extract, Anthemis Nobilis Extract, Acetic Acid, Methylparaben, Propylene Glycol.

Lisätietoa osoitteesta
www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Virgin Snow - Amplified"

Ø 2,3 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Virgin Snow - Amplified", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Ihan ok

Ostin tämän, koska sain vihiä, että tämä auttaisi nujertamaan keltaisuutta. Siihen tämä sopii ihan hyvin, mutta mitään maailmankaikkeutta järisyttävää muutosta ei kannata odottaa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Kevytsävyte

Tarttui vaalennettuun hiukseen, lopputulos ei tosin pysynyt kovin kauaa. Toimi kivasti keltaisen taittamiseen, mutta jos kaipaa nyt muodikasta "granny hair"-hiuslookia, niin kannattaa etsiä voimakkaammin värjäävä tuote.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

5 arviota

petyin

Eipä juuri eroa huomannut ennen ja jälkeen käsittelyn vaikka tein oikeastaan aivan samoin kuin neljännessä kuvassa tuotetta hehkuttanut äijä, ja omat hiukseni ovat kuitenkin vaaleammat luonnostaan. Ehkä hieman vähemmän kellertävä lopputulos oli, mutta ei läheskään tarpeeksi.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Ihan ok hiusnaamio

Tuote teki hiuksista pehmeät ja sileät. Sävyä ei juurikaan tarttunut, vaikka olin juuri vaalentanut hiukseni Manic Panic:in vaalennuksella. Taittoi hieman keltaisuutta, mutta ei niin tehokkaasti kuin monet muut vastaavat tuotteet. 118ml riitti juuri ja juuri pitkiin hiuksiini. En tilaa toiste.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4