Bleach kit Manic PanicHiusväri

38 Arviot
Manic Panic

15,99 €

13,55 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väriläpinäkyvä
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero256279

Täydellinen vaalennussetti käytettäväksi ennen Manic Panic -hiusvärejä. Mukana englanninkieliset ohjeet. Ikäraja 16 vuotta.

Sisältö:
Muovihanskat, 28 grammaa pölyämätöntä vaalennusjauhetta, 89 ml kehitysainetta, sekoitusastia, sivellin, muovinen myssy

Huom:
Vaalennus- ja kehitysaine sisältävät aineosia, jotka saattavat ärsyttää ihoa. Tee ennen vaalennusta allergiatesti ohjeiden mukaan. Tee vaalennus vain jos testin tulos sallii sen. Vältä jauheen hengittämistä. Älä levitä iholle, päänahkaan, silmäripsiin tai silmäluomiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Älä käytä vaalennusainetta, mikäli päänahassasi on haavaumia. Vältä tuotteen joutumista päänahkaan. Odota 24 tuntia ennen seuraavaa käsittelyä. Huuhtele tyhjä pakkaus. Säilytä kuivassa, viileässä paikassa auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Ohjeet:
Vaalennussetillä voi vaalentaa hiukset ennen Manic Panic -puolikestovärien käyttöä. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Seuraa ohjeita huolellisesti. Suosittelemme tekemään ensin hiussuortuvatestin.

Hiussuortuvatesti:
Raidoitus- ja vaalennustulokset riippuvat luonnollisen hiuksen kunnosta ja väristä. Suosittelemme hiussuortuvatestiä, jotta saat paremman käsityksen lopputuloksesta ja vältät ongelmat varsinaisen värjäyksen aikana. Käytä muovihanskoja ja valmista testisekoite toimitukseen sisältyvässä muovikulhossa.
1. Sekoita puoli teelusikallista jauhetta sopivaan määrään kehitettä, jotta sekoite muuttuu kermaiseksi.
2. Kampaa puhtaat ja kuivat hiukset taakse ja selvitä takut. Vedä yksi hiussuortuva korvan takaa ja tee sille testi.
3. Aseta reilusti sekoitetta testisuortuvaan ja varo, ettei se kosketa muita hiuksia.
4. Tarkista noin 10-15 minuutin välein hiussuortuvan tila. Katso vaadittava vaalennusaika pakkauksen takaa (katso alla). Tarkistaaksesi tuloksen pyyhi vaalennusaine pois kostealla paperipyyhkeellä. Jos suortuva näyttää punaiselta tai kullanväriseltä, toista vaalennuskäsittely. Kun suortuva on halutun sävyinen, voit aloittaa varsinaisen vaalennuksen.
5. Pese testisuortuva ja kuivaa hiukset pyyhekuiviksi.
6. Kaada ylijäänyt sekoiteaine pois. Pese ja kuivaa sekoitusastia huolellisesti ennen varsinaista vaalennusta.

Valmistelut:
1. Käytä pakkauksessa olevia hanskoja ja avaa sekoitejauhetta sisältävä pussi. Älä hengitä jauhetta.
2. Tyhjennä sekoitejauhepakkaus sekoitusasiaan.
3. Lisää kehitysaine hiljalleen sekoitusastiaan. Sekoita seosta harjalla, kunnes se on pehmeää ja kermaista. Toisinaan kehitysainetta ei tarvitse käyttää kokonaisuudessaan.
4. Käytä sekoite välittömästi.

Levitys:
Hiusten tulee olla kuivat ja pesemättömät eikä niissä saa olla muotoilutuotteita. Levitä sekoite vaalennettaviin hiuksiin mukana tulevalla harjalla. Jokainen hiussuortuva tulee joko harjalla tai sormin kyllästää tasaisesti sekoitteella. Voit suojata hiukset, joita et halua vaalentaa, myssyllä tai alumiinifoliolla.

Vaikutus:
Mukana tulevan muovimyssyn käyttöä suositellaan koko vaalennuksen ajan. Vaalennusaika riippuu hiuksen omasta väristä. Alla oleva luettelo kertoo, miten paljon aikaa suunnilleen vaaditaan, jotta hius vaalentuu vaalean sitruunankeltaiseksi.
Hiusten luonnollinen väri ja vaalennusaika
Tummanvaalea: 20-60 min.
Vaaleanruskea: 20-90 min.
Keskiruskea: 40-90 min.
Tummanruskea: 60-90 min.
Tarkista hiusten vaalennusaste 10 minuutin välein ottamalla myssy pois ja kuivaamalla hiussuortuva kostealla paperilla. Ellei väri ole hyvä, lisää suortuvaan sekoitetta ja odota. Älä pidä vaalennusainetta hiuksissa liian pitkään. Vaalennusaineen voidaan antaa vaikuttaa noin kahden tunnin ajan, mikäli hius ei vaalene.

Huuhtelu:
Kun olet saavuttanut halutun sävyn, ota myssy pois ja heitä se roskiin. Pese hiukset huolellisesti shampoolla ja kuivaa pyyhkeellä.

Ainesosat:
Deionized Water, Hydrogen Peroxide, Phosphoric Acid, Sodium Persulfate, Sodium Silicate, Sodium Stearate, Silica, Ammonium Persulfate, Hydroxymethyl Cellulose, Disodium EDTA, Carbomer, Sodium Laureth

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Bleach kit"

Ø 4,6 tähteä 38 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Bleach kit", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 38 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Tehokas

Todella toimiva vaalennus, vaurioittaa hiusta näkyvästi vasta parin vaalennuksen jälkeen. Mukana tulevat hanskat todella heikkolaatuiset, menevät helposti rikki ja aine on todella ikävää päästessään iholle. Mutta muuten suosittelen!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Tämä hyvä poisto on

Tästä lähtien en muuta hiusvärinpoistoa käytäkään muuta kuin vain tätä. Ei tarvi hiuksissa kauaa olla kun alkaa todellakin vaikuttamaan. Väri lähti minulla ainakin todella hyvin eikä jäänyt epämääräisiä oransseja laikkuja hiuksiin. Toki kannattaa olla varovainen tämän kanssa, on kuitenkin aika tujua tavaraa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Värinpoisto

Toimiii ja oli hellävarainen.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

19 arviota

Tehokasta..

vaalentamaan, kyllä, mutta minä sain tästä kovaa kirvelyä, päänahan totaalisen kuivumisen ja hilseen. 2kk vaalennuksen jälkeen hiuksia putoaa päästä tukkoina. Taisi olla minulle liian tehokasta.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Hyvä

Vaalensi tosi hyvin verrattuna markettivärinpoistoon

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 38