15,99 €

9,99 € Säästät 37% / 6,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 17.05.2013
Tuotenumero256966

Vuonna 2008 perustettu suomalainen heavy metal -yhtye Battle Beast tarjoilee nimikkoalbumillaan killeririffejä, upeita vokaaleja, loistavia sooloja sekä mahtipontisia kertosäkeitä.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Battle Beast"

Ø 4,5 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Battle Beast", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Hyvänen aika

Mukaansa tempaavaa metallia. Hieno uusi tuttavuus minulle, joka on enämpi vanhan liiton jyyrä. Positiivinen yllätys kerta kaikkiaan. Hyvä että nykyäänkin tehdään musiikkia minun makuun. Kuunnelkaa ihmiset!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Uusi tuttavuus..

En ollut aiemmin tutustunut tämän bändin musiikkiin ja yllätys oli melkoinen! Todella mielenkiintoinen lisä suomalaisen heavyn saralle eikä ole valitettavasti saanut ansaitsemaansa huomiota.
Noora Louhimon moninainen ääni on lumonnut minut täysin,ei voi muuta kun todeta että toivottavasti bändi jatkaa vielä pitkään niin saamme kuulla varmasti mitä monipuolisinta tulkintaa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Parasta Suomesta

Accept, Judas Priest, W.A.S.P... Siinä muutamia esimerkkejä, joita tämä yhtye nimeltä Battle Beast on sanonut vaikuttajikseen. Nämä vaikutteet kuuluvat yhtyeen levyillä. Battle Beast osaa ottaa parhaat palat esikuviltaan ja lisätä soppaan omat mausteensa. Tuloksena on tähän mennessä kaksi studiolevyä, jotka ovat molemmat kirkkainta kärkeä koko Heavy Metal-genressä.

Kuuntelin yhtyettä jo debyytin (Steel) julkaisun aikoina 2011. Radio Rock soitti heidän kappalettaan "Show Me How To Die" ja olin koukussa heti. Samana vuonna näin yhtyeen ensimmäisen kerran livenäkin Sauna Open Air-festareilla. Steel on hyvä levy, jolta ei montaa heikkoa hetkeä löydä, mutta yhtyeen toinen, nimikkoalbumi "Battle Beast" ylitti kaikki odotukseni kun sain sen kuunteluun 2013. Tämä levy todellakin on yksi kaikkien aikojen suosikkialbumeistani, joihin kuuluu mm. Dion Holy Diver, Tarotin Spell Of Iron, Judas Priestin Painkiller, Acceptin Blood Of The Nations... Pointtini: Battle Beastin kakkosalbumi on ihan ******** hyvä levy.

Albumin aloittava kappale Let It Roar starttaa kosketinsoitinintrolla, ja räjähtää nopeasti käyntiin. Yhtye on aloittanut keikatkin tällä biisillä, joten kappale toimii hyvin aloitusrallina, muistuttaa Judas Priestiä. Out Of Control jatkaa melodista kaavaa ja on sikäli bändille varmaan tärkeä kappale, kun veriveljet Sabaton tekivät siitä oman versionsa. Kaksi seuraavaa biisiä Out On The Streets ja Neuromancer ovat ehdottomia suosikkejani levyltä, tulee niin mieleen kaikki 80-luvun hyvä musiikki (Dio, Accept...). Raven on levyn nopeimpia kappaleita ja toimii livenäkin hienosti. Into The Heart Of Danger on levyn radiobiisi ja jälleen yksi suosikeistani. Machine Revolution on tosi kova biisi myös, tällaisista lyriikoista tulee helposti mieleen Terminator-elokuvat. Tässä välissä on pieni lepohetki niskalihaksille, kun instrumental-kappale Golden Age soi toimien introna seuraavalle metalliselle mestariteokselle Kingdom, joka on taas levyn parasta antia. Over The Top on vanhan liiton heavy-biisi Manowarin tyyliin. Toimii. Fight, Kill, Die on se toinen nopea biisi levyltä, ja jälleen kuuluu Judas Priestin vaikutteet vahvana. Black Ninja on videobiisi ja ihan hyvin toimii sekin. Viimeisenä räjähtää ilmoille Rain Man, jossa antaisin erityishuomiota sanoituksille, todella hyvää tekstiä, ja biisi on hyvä päättäjä tälle mahtavalle levylle.

Levyllä ei ole yhtään huonoa kappaletta, tässä omat suosikkibiisit levyltä: Let It Roar, Out Of Control, Out On The Streets, Neuromancer, Into The Heart Of Danger ja Kingdom.

Minun mielestäni tämä on täydellinen albumi. En olisi vielä vuonna 2010 uskonut näin hyvää musiikkia julkaistavan enää. Tuolloin luulin, että kaikki hyvä musiikki on jo levytetty. Mutta bändit kuten Accept ja Battle Beast ovat onneksi täällä ja saamme nauttia hyvästä (uudesta) musiikista vielä tänäkin päivänä.

Noora, Anton, Juuso, Eero, Pyry ja Janne, jos ikinä tätä luette, niin suuri kiitos teille musiikistanne.

Suosittelen tätä ja yhtyeen edellistä ja tulevia levyjä kaikille, jotka pitävät perinteisestä vanhan liiton heavy metallista! Tämä bändi pääsee vielä pitkälle. Seuraavaa levyä odotellaan jo kiihkeästi ja itse toivoisin bändiltä jonkinlaista livetaltiointia. Battle Beast on aivan mahtava livenä.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Hyvä levy

Ihan hyvä levy. Huolellisesti oli pakattu muoviin. Voi suositella.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4