Bandeau-toppi Urban ClassicsBandeau-toppi

4 Arviot
Urban Classics
7,99 €

4,99 € Säästät 37% / 3,00 €

Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Torstaina, 24.08.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaali95% puuvillaa, 5% spandexia
SukupuoliNaiset
Väripinkki
TuotealueBandeau -topit
TeemaPerusvaatteet
Julkaistu 08.07.2013
Tuotenumero257269

Urban Classicsin naisten pinkki bandeau-toppi sopii täydellisesti yhteen Urban Classicsin "Ladies Loose" -toppien kanssa. Topin leveys on takaa noin 12 cm. Edessä on kiva laskostus, ja topin leveys on siitä noin 26 cm.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Bandeau-toppi"

Ø 3,5 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Bandeau-toppi", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Toppi

Mukavan oloinen mitä on päällä ollu. :)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Toppi

Tilasin juurikin sitä varten, että saan peittoon leveän/syvän kaula-aukon esim. mekoissa, ja siinä tarkoituksessa toimii hintaansa nähden hyvin. Kangas on, kuten todettu, melko ohutta eikä mitenkään hirmu joustavaa. Värinä kiva esimerkiksi mustan mekon/paidan alla. Itse olen normaalisti M tai L-kokoinen mutta tässä XL-riitti juuri ja juuri. Tilasin myös mustana. Muutenkin huomasin EMP:ltä ekaa kertaa tilatessa, että normaalisti L-koot ei riittänyt vaan piti laittaa isompaa tilaukseen.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

11 arviota

Ajaa asiansa ainakin minulla

Ihan ok "tissitoppi", kuten tätä itse kutsun. Väri hieman kirkkaampi kuin kuvassa, ei silti silmiin pistävän kirkas. Käytän M- tai L-kokoa normaalisti ja tilasin M-kokoisena. Miinuksia tässä riitti, mutta päätin lopulta pitää. Tilasin tämän käyttöön rintaliivien päällä lisäpeittona vaatteisiin, missä iso kainaloaukko ja/tai avarampi kaula-aukko ja siinä tämä toimii hyvin, peittää sopivasti myös isompi varusteisellakin. Topin läpi kuultaa kuitenkin liivit, joissa on kuviota (väristä riippumatta) tai ovat väriltään tummat eli tällaisten liivien kanssa käytettäessä kannattaa huomioida tällainen fakta. Uskoisin, että sileiden nudenväristen liivien kanssa ei ole mitään ongelmaa. Läpikuultavuus ongelma olisi saattanut ratketa isommalla koolla, mutta M-kokoinenkin oli jo löysähkö eli L-koko olisi ollut jo liian iso sekä luultavasti alkanut valahtelemaan viimeistään parin pesun jälkeen. Kangas tosiaan melkoisen ohutta ja en siksi suosittelisi käyttämään ilman liivejä nyt välttämättä, toki jos löytyy pienet ja terhakat niin voi olla kiva niinkin, kuka ties.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

5 arviota

Toppi

Mielestäni väri on kirkkaampi luonnossa, kuin kuva antaa ymmärtää. Saisi olla napakampi tai sitten minulla pitäisi olla pienempi koko...

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4