TakaisinEMP.fiPsychedelic Sunset - Classic

Psychedelic Sunset - Classic Manic PanicHiusväri

3 Arviot
Manic Panic

11,99 €

10,16 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Värioranssi
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 19.11.2015
Tuotenumero263465

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen Manic Panic - Psychedelic Sunset - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.


Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.


Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta: www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Psychedelic Sunset - Classic"

Ø 4,3 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Psychedelic Sunset - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Ilman vaalennusta

Oma tukka on tummahko keskiruskea, värjäsin ilman vaalennusta Psychedelic Sunset & Wildfire väreillä. En sekoittanut värejä keskenään, vaan kerroksittain ja raidoittain vuorotellen kummallakin. Väri jäi jopa yllättävän hyvin tukkaan, eihän se mikään neon kirkas ollut, mutta selkeästi punainen / kuparinoranssi. Ensimmäinen pesu haalisti väriä aika paljon, mutta nyt parin viikon ja useamman pesun jälkeen on vielä ihan kiitettävästi väriä jäljellä, punaista enemmän kuin oranssia. Tällä hetkellä enemmän luonnollisen vahvasti punertavan ruskean sävyinen jossa hunajaisempaa sävyä seassa.

Värjäys oli kyllä uskomattoman helppoa, ja ehdoton plussa kamalien kemikaalihajujen täydellinen puute. Hiukset myös jäivät ihanan kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi. Olkapäämittaisen tukan värjäämisestä kahdesta purkista jäi vielä ainakin kolmannes kummastakin, noin kerran kuussa ajattelin vetäistä vähän päivitystä sävyyn, pitäisi näin kestää puolisen vuotta yhteensä (en ihan yhtä perusteellista värjäystä tee tulevilla ylläpitokerroilla kuin ensimmäisellä)

Ehdottomasti suosittelen!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Suosittelen

11 vuoden ajan useiden valmistajien aineita tullut kokeiltua. Hinta/laatusuhde tässä on erinomainen! Helppo levittää ja pysyy kohtuullisen hyvin kirkkaana.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Vahva oranssi

Ainoa oranssin sävy joka on näkynyt oranssina hiuksissani. Toinen Manic Panic sarjan oranssi ei toiminut mutta tämä teki tehtävänsä!
Vaalensin hiukset niskasta enemmän kuin päältä. Tällä tuli kiva piiloaurinko niskaan ja päälle lisäsin tummempaa punaista.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3