Venus Envy - Classic Manic PanicHiusväri

3 Arviot
Manic Panic

13,99 €

11,86 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Torstaina, 31.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Värivihreä
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 01.07.2013
Tuotenumero263468

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen Manic Panic - Venus Envy - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.


Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.


Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta: www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Venus Envy - Classic"

Ø 4,7 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Venus Envy - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

13 arviota

Taattua Manic Panic -laatua

Tuli kaunis vihreä! Väriä on helppo levittää, koska ei valu. Toimii hyvin yhdessä toisen MP:n värin kanssa (itse värjäsin noin puolet hiuksista After Midnight Bluella ja blendasin tähän). Ylijäävän osan voi säilyttää seuraavaa värjäyskertaa varten, mistä plussaa!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Upeeta!

Kyllä tää manic panic siirtyi mun suosikkeihin. Väri on tosi mukava levittää, ei valu joten ei myöskään sotke niin paljoa. Oon laittanut lisää kun selkeesti alkaa haalistua/ menee tunkkaisen näköiseksi. Ite mulla oli hiukan tummempi/ jo vihertävän sävyiseksi värjätty tukka kun tätä laitoin, on pysynyt hyvänä pitkänkin aikaa. Epäilen että jos suoraan ihan blondiin laittaa niin muutamassa pesussa alkaa vaalea tulla läpi. Ja tykkään miten paljon vivahteita tulee tästä, no- eihä se pohjakaan aina tasanen oo ku kotikonstein värjäilee

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

18 arviota

Vanha kunnon Manic Panic

Kyllä tuli vihreää! Laitoin tämän värin heti vaalennuksen jälkeen ja kyllä nappasi niin että imu kävi. Tulos oli yllättävän tasainen niinkin kirjavaan tukkaan. Helppo levittää, ei valu ja huuhtoutuu hyvin. Mitä nyt ihokin sai oman osansa väriä mutta se on pieni hinta hyvästä tuloksesta. Itse tein pienin virhearvion, eikä väri ole ihan oma juttu, mutta tykkään tuotteesta!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3