TakaisinEMP.fiViolet Night - Classic

Violet Night - Classic Manic PanicHiusväri

3 Arviot
Manic Panic

13,99 €

11,86 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripurppura
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 01.07.2013
Tuotenumero263469

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen Manic Panic - Violet Night - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.


Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.


Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Propylene Glycol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Oleyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride.

Lisätietoa osoitteesta: www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Violet Night - Classic"

Ø 3,7 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Violet Night - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

4 arviota

Close enough

Päihittää omasta mielestäni esim. fantasy- värisarjan joita myydään mm. kampaamoissa. En vaalentanut omaa tukkaa ja otti ruskeaan ihan hvin silti kiinni. Minulla on pitkät ja paksut hiukset ja värjään tällä niistä yleensä reilun kolmasosan ja yhdestä purkista riittää 2-3 värjäyskertaa. Noin tunnin annan vaikuttaa. Jos on lyhyempi väli värjäysten välillä niin olen sekoittanut hieman hoitoainetta väriin, riittää vähän pidemmälle :) Kannattaaa myös pestä hiukset ennen värjäystä syväpuhdistavalla shampoolla, lähtee turhat muotoilutuotteet ja muut jäämät pois ja väri pääsee kiinnityy paremmin!
Kannattaa ottaa ihmiset huomioon että suoravärjeä käytettäessä oman hiuksen väri (ja laatu) vaikuttaaa ratkaisevasti lopputulokseen =) Itellä ei oo niin nöpönnuukaa, pääasia on että tarttuu kunnolla kiinni!

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

4 arviota

Tumman ihana

On aika tumman violetti mutta sitä haluaisin myös. Minulla on aika pitkät hiukset (keskellä selällä) mutta kyllä purkki riitti. Tein vain puolet hiukseni ja 1/3 purkista jäi ylin. Pidin väri noin 40 min mutta oli vähän lyhyt. Minulla oli vaalennettu hiukset mutta ei ottanut kaikkialla.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

6 arviota

ei ihan...

Ohjeiden mukaan värjäsin, sävy ei ollut ihan mitä kuvissa oli (toivoin samaa violettia, mikä tytöllä kuvassa on). Tuli aikas tosi tumman violetti. Puol tuntia pidin, kun purkin enkun kielisessä ohjeessa näin käskettiin (empin suomenkielisessä ohjeessa 15-60 min.??!) Kaksi tähteä siitä, ettei tullu sininen ja purkki olikin yllättävän riittosa, aika paksuihin olkapäille asti hiuksiin riitti hyvin ja jäi vähä ylikki. Tukka ei värjäyksen jälkeen ollut niin kiiltävä tai hyväkuntoisen oloinen kuin yleensä värjäyksen jälkeen. Aiheellinen kyllä empin varotus etteivät vastaa värjäystuloksesta...

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3