TakaisinEMP.fiElectric Amethyst - Classic

Electric Amethyst - Classic Manic PanicHiusväri

4 Arviot
Manic Panic

13,99 €

11,86 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Väripurppura
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero267991

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen Manic Panic - Electric Amethyst - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.


Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.


Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta: www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Electric Amethyst - Classic"

Ø 2,8 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Electric Amethyst - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Toimiva, muttei paras

Pakkauskoko todella pieni, jos haluaa laittaa koko päähän. Vaalentamattomaan ja muutenkin melko huonokuntoiseen hiukseen tarttui epätasaisesti, mutta silti yllättävän hyvin. Pesussa vaan lähti heti pois ja toisen pesun jälkeen näytti, ettei mitään väriä koskaan ollutkaan. Seuraavalla kerralla testattava vaalennettuihin, josko toimisi paremmin ja olisi enemmän kalliin hintansa väärti.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

18 arviota

Hämmennys

Pitkän googlettelun jälkeen päätin tilata tätä väriä, koska kuvissa tulos oli todella usein kauniin, vaalean laventelin sävy. Väri on hiukan paksumpaa, ei tarvitse läträtä saadakseen väriä joka paikkaan.
Hiukset vaalennettiin ja pohja oli Hyvin vaalea. Lopputulos oli tyvestä Tumma ametistin värinen, ja latvat Vaalean laventelin eri sävyjä. Kokemusta kuvaa parhaiten sana hämmennys.
Huomautan tähän väliin, että pidän aina MP:n värejä päässä 4-7h suihkumyssyn alla, ja aikaisemmilla kerroilla tulos on ollut tasainen.

Oli ensimmäinen kerta, kun Manic Panicilla ei tullut oikeasti Hyvä lopputulos - ja näillä on värjäilty on/off lähemmäs 10 vuotta. Hiukan harmittaa, mutta kokemusta viisaampana eteenpäin.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Hämmentävä kokemus

Älä vaivaudu värjäämään ellei hiuksesi ole valkoiset, väri ei jää kiinni. Itselläni valkoinen juurikasvu + latvat lievästi kellertävät, ja lopputulos oli kirkkaan violetti (melkein sininen) juurikasvu ja loput hiuksista sekoitus violettia, sinistä, ja harmaata. Pidin väriä päässä n. 2 tuntia. Muutaman pesun jälkeen väri on haalistunut melkein kokonaan - ja muuttunut VIHREÄKSI! Juurikasvu on edelleen sinertävän violetti.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

4 arviota

Hyvä

Hyvä väri, kuin joku muu Manic Panic väri.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4