TakaisinEMP.fiFuchsia Shock - Classic

Fuchsia Shock - Classic Manic PanicHiusväri

4 Arviot
Manic Panic

13,99 €

11,86 € / 100 ml
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

SukupuoliNaiset
Värifuksia
TuotealueHiukset
TeemaHupituotteet, Goottituotteet, Rock-vaatetus, Streetwear & katumuoti, Festarituotteet, Rockabilly, Punk, Halloween, Romance, Pastel Gothic, Nu Goth
Julkaistu 18.03.2013
Tuotenumero268033

Eläimillä testaamaton, vegaaniystävällinen Manic Panic - Fuchsia Shock - Classic -puolikestoväri. Väri haalistuu joka pesussa. Mukana englanninkieliset ohjeet. Shokkivärejä ei suositella alle 16-vuotiaille!

Värjäysohjeet:
1. Vaalenna värjättävät hiukset (suosittelemme Manic Panic Hair Bleach -vaalennusainetta, tuotenumero 256279). Seuraa paketin ohjeita. Jos käytät toista valkaisuainetta, älä käytä mukana tulevaa hoitoainetta!
2. Huuhtele hiuksia, kunnes vesi on kirkasta.
3. Levitä väriaine hiuksiin. Käytä kampaa tai värjäyssutia, jotta väriaine leviää tasaisesti. Hiero väriainetta hiuksiin sormillasi ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
4. Pese väriaine huolellisesti hiuksista, kunnes huuhteluvesi on täysin kirkasta. Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja käytä mieluiten hoitoainetta.

Yleistä tietoa hiusväreistä:
Muista, että värjäyksen lopputulos riippuu aina siitä, missä kunnossa hiukset ovat ennen värjäystä. Varmistaaksesi halutun lopputuloksen suosittelemme, että testaat aina ennen värjäystä väriä hiussuortuvaan. Tuotteemme eivät ole erityisen allergisoivia, mutta mikäli olet epävarma, aiheuttaako väri allergiaoireita, levitä sitä pieni määrä ihollesi esimerkiksi käsitaipeeseen (siitä jää haalistuva väriläiskä, joten älä tee koetta näkyvään paikkaan) ja odota muutama päivä varmistuaksesi, ettet saa allergiaoireita.

Mikäli haluat esittelykuvissa näkyvän vahvan värisävyn, vaalenna aina ensin hiukset. Vaaleat sävyt, kuten valkoinen ja pastellisävyt, näkyvät vain vaalennetuissa hiuksissa. Valkoisissa hiusväreissämme on itse asiassa äärimmäisen kevyt purppurasävy, joka eliminoi keltaisen lopputuloksen hiuksissa, joten älä pelästy, vaikka hiuksesi näyttävät ensin purppuraisilta. Sävy katoaa yleensä ensimmäisessä pesussa

Saat esittelykuvien mukaisen värjäystuloksen, mikäli värjättävät hiukset ovat mahdollisimman vaaleat. Värimme eivät vahingoita hiuksia eivätkä sisällä ammoniakkia. Eri pigmentit vaalenevat/peseytyvät pois eri tavoilla.

Erittäin vaaleiden hiusten värjääminen punaiseksi tuottaa värjäystuloksen, joka ei huuhtoudu hiuksista 6-8 viikon kuluessa vaan haalistuu hiljaa joko oranssin tai vaaleanpunaisen sävyissä pohjaväristä riippuen. Toisin sanoen punainen pigmentti on vaikea pestä pois hiuksista, mutta sininen väri lähtee yleensä helposti.

Värjäyskokeemme on suoritettu keinohiuksilla, ja siksi värjäystulos saattaa näyttää erilaiselta oikeissa hiuksissa. Erilaiset tietokonemonitorit myös toistavat värit eri kirkkausasteissa. Punaisten sävyjen lopputulos saattaa vaihdella suuresti hiustyypistä ja väriaineen vaikutusajasta riippuen.

Muista, että hiusvärimme värjäävät kevyesti myös ihon, vaatteet, pyyhkeet ja kylpyhuoneen kalusteet, joten muista aina suojata kaikki, mitä et halua värjätä (mukaan lukien ihosi). Myös märistä hiuksista lähtee väriä vielä jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Koska jokainen hiustyyppi on erilainen, emme voi taata, että värjäystulos on täysin halutun kaltainen. Siksi on syytä suorittaa ensin värjäyskoe hiussuortuvalla.

Ainesosat: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Lisätietoa osoitteesta: www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Fuchsia Shock - Classic"

Ø 4,8 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Fuchsia Shock - Classic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Kaunis väri

Kaunis fuksian/pinkin/purppuran sävy riippuen missä valossa katsoo. Ainoo miinus siitä kuten kaikista suoraväreistä, että tahraa helposti mutta koostumus onneksi helposti levitettävä eikä valuva. Pinnoilta ja suihkun lattialta pystyy puhdistamaan asetonilla tahrat..

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Todella hyvä!

Haaleahkon punaiseen tukkaan tuloksena tumma purppura pinkillä vivahteella. Väri tarttui hyvin ja peitti myös maantienharmaan juurikasvun, toisin kuin monet muut suoravärit. Puolipitkille ja ohuille hiuksille purkista riittää tavaraa useampaankin värjäyskertaan!
Lähtee iholta suhteellisen helposti pois tavallisilla kasvojenpuhdistusaineilla.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Ihana purppura

Väri on todella upea. Itsellä luonnostaan vaaleat/"maantieblondit" hiukset,niin hyvin on väri tarttunut. Se on suurta plussaa,kun kerralla ei tarvitse kaikkea käyttää vaan riittää useampaan värjäyskertaan. Itsellä raitoja,niin ei koko päätä ole tarvinnut värjätä.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Toimii!

Aivan ihana väri, sopivan pinkinpunainen ja yhtä aikaa hieman violettiin sävähtävä. Enimmäkseen kuitenkin pinkki ja joissain valossa jopa raikkaan punainen. Sanoisin, että riittoisaakin, kun itse käytin ombrelookkiin (näyttää tosi hyvältä mustan tyvipuolen kanssa) ja väriä riitti hyvin uudelleenvärjäykseenkin, yhäkin on purkissa. Hyvin pysyy värjätyiden hiusten tuotteilla, mutta niidenkin välillä eroja. Haalistuessaankin upean värinen, tosin en pese latvoja kovinkaan kovakouraisesti. Paljon olen saanut muilta hyvää palautetta värin kestosta hiuksissani ja muutenkin sen raikkaudesta, lähes kaikki ikääntyneemmät mummotkin tykkää C:

Miinuksina niitä en pidä tuotteessa mutta varoittaisin kuitenkin, että aine haisee voimakkaasti tuoreeltaan purkista hiuksiin laitettuna sekä sotkee tosi nopeasti ja helposti pinnat, ihon ja vaatteet. Itse aion joka tapauksessa hankkia lisää näitä värejä mutten juuri tätä tietenkään!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4