Bandeau-toppi Toppauksilla - Urban Classics Bandeau-toppi
  • Toppaukset

Bandeau-toppi Toppauksilla Urban ClassicsBandeau-toppi

19 Arviot
Urban Classics
Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaali90% puuvillaa, 10% elastaania
SukupuoliNaiset
Värimusta
TuotealueBandeau -topit
TeemaPerusvaatteet
Julkaistu 23.01.2014
Tuotenumero270483

Jos haluat todella ilmavan kesävaatteen, jossa voit esitellä upeaa ylävartaloasi - valitse tämä Urban Classicsin musta Bandeau-toppi Toppauksilla.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Bandeau-toppi Toppauksilla"

Ø 3,2 tähteä 19 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Bandeau-toppi Toppauksilla", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 19 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Oudot..

Enpä ole ennen moisia testannut, enkä vissiin testaakaan enää.. :) Edellisen kanssa samaa mieltä, luonnottoman näköiset. Kuin kaksi irtosilikoonia riippuisi kankaassa. No, olisi varmasti ollut ihan kiva jos olisi itelläni isommat munkit kuin b-kuppi. Löysäksi jäi.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Toimii löysien vaatteiden alla (kuppikoko 65C raportoi)

Seuraaville kommentoijille ehdotus: Kertokaa kuppikokonne ympärysmitan kera kuvaillessanne tuotteita, niin lukijat saavat paremman käsityksen siitä että mikä koko sopii millekin. :) Myös ympärysmitta vaikuttaa tuotteen sopivaan kokoon.

Asiaan. Kuppikokoni on 65C, mikä on hivenen epätavallinen mitta ja ylipäätään vaikeuttaa S/M/L-tyylisillä merkinnöillä varustettujen liivien arviointia; tilavuuden suhteen olen kaikkea paitsi isorintainen, rintakehäni on vain melko pieni rintojeni kokoon nähden (jos rintakehäni ympärysmitta olisi 75 cm, kuppikokoni olisi A). Ostin rintakehän ympärysmittani perusteella liivin kokoa XS.

Liivin toimii kyllä tarkoitukseensa, eli olkaimettomiksi liiveiksi tilaamani väljän isopääaukkoisen paidan alle (EMP:n R.E.D.:n Ladies Shirt). Liivi pysyi yllättävän hyvin paikoillaan ja oli mukava käyttää, eikä toppausten irrallisuus liiemmin haitannut minua. En tosin harrastanut mitään erityisen sporttista liivi päällä.

Liivi ei kuitenkaan sopinut tyköistuvien paitojen alle, sillä se on aika... pussimainen minun ruumiinrakenteellani. Toppaukset muodostivat näköisen "palikan" miehustani kohdalla, selvästi näkyy että nyt on toppausta ja paljon eikä edes erityisen luonnollisen näköisesti. Liivi ei myöskään tukenut rintojani oikeastaan lainkaan (mitenköhän isorintaiselle se oli tarkoitettu?).

Summa summarum, liivi toimii erinomaisesti "sensuuripalkkina" löysän yläosan alla tai sellaisenaan ja on mukava käyttää, mutta se ei näytä luonnolliselta tiukempien yläosien kanssa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Ei ihan itselle passannut

Tilasin xs kokoisena tällaiset, tuotteen kuvaus ja annetut arviot antoi toivoa siitä, että olisivat hyvät pienirintaiselle. Toisin kävi. Ilmeisesti olen sitten todellakin niin yläosaton yksilö, että kupit on tyhjät kuin kapakka maanantai-aamuna. Ympärysmitta oli kyllä oikein sopiva. Ehkä jos näihin vielä jotain lisä-fyllinkiä askartelisi, niin voisivat olla sopivammat. Ja ne toppaukset todellakin liikkuu, mutta voihan ne pikaisesti kiinnittää neulalla ja langalla. Kaippa näitä kuitenkin voi käyttää ainakin aurinkoa ottaessa.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

20 arviota

palautukseen meni

ei sovi rintavalle ollenkaan, ehkä olisi pitänyt olla pienempi koko..

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Ihana!

Pienirintaisena naisenalkuna otin s koon ja oli ihan passeli, ihastuin!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 19