Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreDeath Metal
VersioLimited Deluxe Edition
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 20.06.2014
Tuotenumero284490

Titaanien legendat ovat vanhemia kuin tarut Olympoksen jumalista. Titaanit kuvaavat luonnonvoimia, eikä mikään muu nimi voisi olla sopivampi Speptic Fleshin 9. albumille kuin "Titan". Rajoitettu deluxe digipak -versio bonus-CD:n kera.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Titan"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Titan", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Titan on laadukasta metallia

Septicfleshin uusin albumi Titan ei tuota pettymystä. Musiikki on juurikin sitä laatua, mitä oli odotettavissakin. Ajatuksia herättävät sanoitukset sekä synkeän kauniin kuvituksen omaava Titan on todellinen kokonaistaideteos, joka varmasti kestää niin ihailua kuin kuunteluakin.

Bookletista tekee entistäkin upeamman sen kuultopaperisivut, jotka lisäävät vokalisti-kuvataiteilija Seth Siro Antonin taiteeseen uusia kerroksia - kirjaimellisesti! Kakkoslevy Titan Symphony, joka sisältää uhkeat sinfonia osuudet varsinaisen levyn raidoista, ei mielestäni ole mikään yhdentekevä kylkiäinen, vaan erittäin kuuntelemisen arvoisesta materiaalia sekin.

Allekirjoittanut suosittelee tätä tuotetta lämpimästi!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1