Redeemer of souls Judas PriestCD

2 Arviot
Judas Priest
19,99 €

18,99 € Säästät 5% / 1,00 €

Tilattavissa, mutta ei tällä hetkellä varastossa. Lisää tulossa lähiaikoina.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
VersioDeluxe Edition
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausEcolbook
Julkaistu 11.07.2014
Tuotenumero284873

Judas Priest palaa kehiin uudella albumilla "Redeemer of Souls", joka lopettaa Rob Halfordin ja bändin kuuden vuoden julkaisutauon. Uusi kokopitkä jatkaa "Nostradamus"-levyn linjoilta vanhaan tuttuun eeppiseen metallisoundiin, joka teki Judas Priestistä yhden koko genren merkittävimmistä bändeistä. Myös kitaristi Richie Faulkner oli mukana studiossa ja osallistui biisintekoon Glenn Tiptonin ja Rob Halfordin rinnalla.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Redeemer of souls"

  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Redeemer of souls", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

6 arviota

Vanhat jaksaa

Itselleni Painkiller on Priestin uran huipentuma, rankempi materiaali kun vain vetoaa. Tässä levyssä tiivistyy bändin uran eri tyylit samaan pakettiin niin musiikillisesti, sanoituksellisesti kuin kansitaiteen osaltakin.

Tuntuu siltä, että on tehty viimeistä albumia, johon on haluttu saada kaikki tavaramerkit mukaan. Paikoitellen kuulee jopa lähes suoria lainauksia vanhoista biiseistä esim. sooloissa ja laulussa. Laulupuoli onkin sitten levyn hieman heikompaa aluetta, minkä kyllä Robin iän huomioiden ymmärtää ja hyväksyy. Ylä-ääniä ei enää viljellä vanhaan malliin ja tietty aggressiivisuus jää siksi puuttumaan. Hyviä biisejä silti ja julkaisuna ehdottomasti perusteltu.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Judas Priest vuosimallia 2014

Judas Priestin uusi albumi "Redeemer Of Souls" on täällä. Se julkaistiin 11. Heinäkuuta. Albumilla kokoonpano on muuttunut edellisestä, toinen kitaristi K.K. Downing on korvattu Richie Faulknerilla, joka hoiti hommansa pätevästi jo menneellä "Epitaph"-maailmankiertueella. Uudella albumilla kitaristien yhteistyö sujuu aivan yhtä saumattomasti.

Asiaan. "Redeemer Of Souls" on ensimmäinen Judas Priest-studioalbumi sitten vuoden 2008. Itse en tuota "Nostradamus"-eeposta omista, mutta sen edeltäjä "Angel Of Retribution" on mielestäni Priestin parhaita levyjä, joten odotukseni tätä uutta albumia kohtaan olivat kovat. Bändi lupaili ennen kiekon ilmestymistä perinteisempää kappalemateriaalia, vastakohtana "Nostradamus"-albumin pitkähköille sävellyksille. Minä odotinkin että sieltä tulee noin 40 minuuttia kestävä lätty täynnä kasarilta kuulostavaa Priestiä. Ei tullut.

Noin tunnin kestävä "Redeemer Of Souls" on aika moniulotteinen levy. Löytyy Painkiller-levyn kuuloista tykitystä, 70-luvun aikaiselta Priestiltä kuulostavaa kitaroita ja bassoa, sekä sitä kultaisen 80-luvun kuuloista hittiainesta. Kaikki nämä ainekset löytyvät levyltä, mutta silti lopputulos jää melko vaisuksi. Johtuen varmaan omituisesta miksauksesta, sillä levyn äänimaailma on aika tönkkö. Miksaus ei todellakaan tee oikeutta levyn biiseille, jotka pitkälti ovat kuitenkin ihan hyviä, perus Priest-ralleja.

Levyn aloittaa "Dragonaut", joka on levyn tarttuvimpia biisejä ja toimii ihan hyvin starttaajana. Nimikkokappale "Redeemer Of Souls" kuullaan seuraavaksi, ja se on sellainen perus hyvä kappale, rullaa hienosti ja majesteettisesti alusta loppuun. Kolmanneksi tulee "Halls Of Valhalla", hieno suoritus tämän ikäiseltä bändiltä, kuulostaa jopa vähän Power Metallilta osittain (Grave Digger tulee mieleen). "Sword Of Damocles" on myös ihan hyvä kappale, jossa on ihan uudenlaisia ulottuvuuksia Priestille. Ei mikään perinteinen kappale todellakaan, mutta jää positiivisella tavalla mieleen erilaisuudellaan.

Radiosoittoa runsaasti saanut "March Of The Damned" on sitä perus-Priestiä, itselleni tulee tästä vähän mieleen "Metal Gods". Ihan jees biisi. "Down In Flames" on levyn parhaimmistoa. Biisi kulkee hienosti 80-lukulaisine vivahteineen ja tarttuvine kertosäkeineen. "Hell & Back" on tasaisempaa jälkeä, kuuluu taas siihen "ihan jees"-osastoon. Seuraavat kaksi kappaletta "Cold Blooded" ja "Metalizer" ovat mielestäni levyn huonoimmat raidat. Olisi saanut karsia muuten niin tasaisen hyvältä levyltä pois. "Crossfire" huokuu jo mainitsemaani 70-lukua introstaan lähtien. Hieno kappale. "Secrets Of The Dead"-kappaleen tunnelmat ovat kuin suoraan Painkiller-levyltä. Synkkä kappale, joka kyllä ansaitsee paikkansa levyllä. Sitten päästäänkin omaan suosikkibiisiini levyltä: "Battle Cry" on upea, eeppinen heavy metal-jyrä, josta tulee aika ajoin mieleen vanha Priest-klassikko "The Sentinel". Mielestäni levyn paras kappale, ylivoimaisesti. Loppuun Priest on laittanut rauhallisen, jopa balladin ominaisuudet täyttävän "Beginning Of The End":in. Mielestäni kohtuullisen tylsä rallatus, mutta siitä huolimatta sopii ihan hyvin levyn päättäjäksi.

Sitten on vielä bonus-CD, jossa on vielä viisi uutta kappaletta. Niihin en tässä perehdy sen enempää, mutta kaikki bonus-kappaleet ovat kuuntelemisen arvoisia, yksikään ei ole huono. Erityishuomio kappaleelle "Never Forget", joka on ikään kuin Priestin kiitos ja kunnianosoitus kaikille bändin faneille, vanhoille ja uusille.

"Redeemer Of Souls" on siis näin yhteenvetona ihan hyvä albumi. Ei todellakaan pärjää vanhoille hyville levyille, eikä Angel Of Retributionille, mutta siitä saa varmasti jokainen Priest-fani jotain irti. Odottelenkin jo innolla, mitä kappaleita bändi ottaa settilistaansa tältä levyltä, sillä vaikka studiolevyn äänimaailma on mitä on, niin livenä kappaleet saavat varmasti uutta eloa senkin edestä.

Long Live The Priest!

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2