Charade - 206 DemoniaVarsikengät

3 Arviot
Demonia
Kokotaulukko

(EU-koko/US-koko/UK-koko)

(37/7/4),(38/8/5),(39/9/6),(40/10/7),(41/11/8),(42/12/9)

Koko:
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 02.10.2017 - Keskiviikkona, 04.10.2017

Tuotteen tiedot

Päällimateriaalipolyuretaania
SukupuoliNaiset
Värimusta
TuotealueSaappaat & bootsit
TeemaGoottituotteet, Rock-vaatetus, Biker, Punk, Nu Goth
SuljintyyppiVetoketju
EfektiNiiteillä
Julkaistu 15.10.2014
Tuotenumero286813

Demonian Charade-kengät näyttävät uskomattoman upeilta solkien, nyörityksen ja remmien ansiosta. Näissä korokepohjakengissä koron korkeus on noin 11,5 cm.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Charade - 206"

Ø 4,3 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Charade - 206", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

demonia/varsikengät..

nämä ovat tosi hienot kengät.. näillä on todella helppo kävellä.. kengännauhat tosin eivät meinaa aina pysyä kunnolla kiinni. on kyllä kalliitkin kengät, mutta tilasinpa ne kuitenkin ja kyllä kannatti. kengissä on sisällä mielestäni vähän inhottava "läppä" joka meinaa tulla tielle aina kenkiä jalkaan laittaessa. kengissä on kivasti yksityiskohtia!

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

9 arviota

Makeet popot

"Ei kamala!"
"Kuukengät!"
Tällaisia kommentteja tuli kotiväeltä nämä ensi kertaa jalassani nähtyään :D Anyways, olin kattellu näitä jo pitempään ja sitten kun pätäkkää oli tarpeeksi kasassa, päätin palkita itseni odotuksesta. Meinaan että hinta on melko suolainen, mutta tuote kyllä sen väärti. Näyttävyyttä jos mitä näissä on, yksityiskohtia riittää, ja kyllä vaatii jo vähän pokeria harppoa nämä jalassa ihmisten ilmoilla. Ulkonäkö siis tyrmäävä ja varmasti katseet kääntävä. Pikkasen pitää kattoa menoaan, etteivät narut vaan oo auennu.
Päkiän platformin korkeudesta odotin koron kulman olevan jaloille suhteellisen inhimillinen nähden kenkien massiivisuuteen ja se kyllä päti suurilta osin. Ei näistä jalat kuole, muttei näilläkään kokonaista päivää tai maratonia juosta, siitä pientä miinusta. Massiivisuudestaan huolimatta kengät on yllättävän kevyet jalassa. Päällismateriaali vaikuttaa kestävältä, mutta sisäpinta kun on tuntuu samalta matskulta, niin se voipi hiostaa paljaita sääriä ikävästi, joten kenkiä pidettäessä kannattaa niiden alla olla vaikka ohut sukka. Sääristäpä puheen ollen, olen Anne S.:n kanssa samaa mieltä, että isompikin pohje mahtuu näihin kopottimiin, mikä on hyvä. Pohjat tuntui vähän liukkailta sisälattioilla käveltäessä, siinä pieni liukastumisen pelko. Niinpä nää pikkumiinukset alensi yhden tähden verran tuosta arviosta pois, mutta kokonaisuus vetää sanattomaksi. Kokokin vastaa todellisuutta. Pitkä harkinta kannatti, nää on nyt ehdottomat aarteeni :)

3 / 3 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Näyttävät kolistimet

En voisi pyytää ihanampia kenkiä. Olen isosäärinen nainen, jonka vuoksi useimmat saappaat eivät minulle sovi. Näissäkin jää ylin vyö auki, mutta pienellä askartelulla sekään ei haittaa! Todella mukavat jalassa ja näyttävät kadulla.

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3