Houses of the holy Led ZeppelinLP

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Led Zeppelin
Tämä tuote on täysin loppuunmyyty ja poistettu valikoimastamme. Tuotetta ei siis enää voida toimittaa.

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreHard Rock
VersioUudelleenjulkaisu
Mediaformaatti2-LP & 2-CD
MediapakkausBox Set
Julkaistu 24.10.2014
Tuotenumero289041

Led Zeppelin palasi albumillaan "Houses of the Holy" ja biiseillä "The Song Remains the Same ja "No Quarter" USA:n listaykköseksi vuonna 1973. Led Zeppelinin soundin jatkuva kehitys kuului eritoten reggaevaikutteisessa "D'yer Mak'erissa" sekä funkimmassa jamipalassa "The Crunge". Albumia on myyty timanttilevyyn oikeuttavat yli 11 miljoonaa kappaletta.

Kuten aiemmatkin Led Zeppelinin uudelleenjulkaisut, myös "Houses of the Holy" on kitaristi-tuottaja Jimmy Pagen henkilökohtaisesti uudelleenmasteroima. Hänen omistautumisensa työlle oli yhtä intohimoista ja nerokasta kuin aikoinaan alkuperäisiä analoginauhoja tehdessä

"Super Deluxe Box Set" sisältää remasteroidun CD-albumin alkuperäisellä kansitaiteella, CD:n pahvikotelossa uudella kansitaiteella, remasteroidun albumin 180 gramman vinyylinä ensipainoksen kansitaiteella, 180 gramman vinyyli-LP:n uudella kansitaiteella, latauskortin koko materiaalin lataamiseen hyvälaatuisena (96 kHz/24 bit), 80-sivuisen kovakantisen kirjan, jossa on harvinaisia valokuvia. Mukana on myös laadukas vedos albumin alkuperäisestä kansitaiteesta. Ensimmäiset 30 000 boksia on numeroitu.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Houses of the holy", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!