Led Zeppelin IV Led ZeppelinLP

1 Arvio
Led Zeppelin
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Torstaina, 28.09.2017 - Perjantaina, 29.09.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreHard Rock
VersioUudelleenjulkaisu
Mediaformaatti2-LP
MediapakkausBox Set
Julkaistu 24.10.2014
Tuotenumero289051

Led Zeppelinin neljäs albumi "IV" ei koskaan saanut virallista nimeä, mutta se on silti yksi kaikkien aikojen taiteellisesti vaikuttaneimpia ja kaupallisesti menestyneimpiä levyjä rockin historiassa. Marraskuussa 1971 julkaistu IV asetti koko silloisen rockmusiikin sukupolvelle uudet standardit maailmanlaajuisilla hiteillään Stairway To Heaven, Rock And Roll, Black Dog ja When The Levee Breaks. Led Zeppelin IV hyväksyttiin vuonna 1999 Grammy Hall Of Fameen ja sitä on myyty USA:ssa 23-kertaiseen platinaan oikeuttava määrä.

Kuten aiemmatkin Led Zeppelinin uudelleenjulkaisut, myös "IV" on kitaristi-tuottaja Jimmy Pagen henkilökohtaisesti uudelleenmasteroima. Hänen omistautumisensa työlle oli yhtä intohimoista ja nerokasta kuin aikoinaan alkuperäisiä analoginauhoja tehdessä. Led Zeppelin IV:n deluxeversiolla on remasteroidun albumin lisäksi mukana ennen julkaisematonta materiaalia. Tuplavinyyli (180 g).

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Led Zeppelin IV"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Led Zeppelin IV", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

8 arviota

Huippu soundit LP-levyillä

Huippu soundit LP-levyillä

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1