15,99 €

11,99 € Säästät 25% / 4,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017Vain 4 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenrePower Metal
VersioRajoitettu versio
MediaformaattiCD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 24.10.2014
Tuotenumero289233

Riotin "Immortal Soul" comeback-albumin seuraaja on saanut nimekseen "Unleash the Fire". On hienoa, että tämän metallin peruskallion jäljellä olevat jäsenet jaksavat yhä rokata. "Unleash the Fire" liittyy heti klassikoiden "Thundersteel", "Privilege of Power" ja "Immortal Soul" seuraan. Digipak-versiolla on mukana yksi bonusbiisi.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Unleash the fire"

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Unleash the fire", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

8 arviota

Taso pysyy vaikka miehet vaihtuu

Kovana Riot-fanina suhtauduin skeptisesti uuteen vaikka edellinen "Immortal Soul" olikin positiivinen yllätys. Syynä epäilyyn tietysti Mark Realen poismeno (RIP) ja mainion vokalistin Tone Mooren vaihtuminen Todd Halliin. Tämä levy viimeistään osoitti että basisti Van Stavernin ja kitaristi Mike Flyntzin yhteistyö on aina ollut hedelmällistä; olihan kaksikko yhdessä jo klassisella "Privilege of Power" -kiekolla, Slavernin sitten lähdettyä. Nyt mies kuitenkin palasi hätiin ja tuloksena taas hyvä kiekko kuten edellinen, jossa oli myös mukana. Yhtä paljon hämmästyttää Todd Hallin suoritus, mieshän on ihan samaa tasoa kuin Tony Moore ja se on paljon sanottu. Yhtä kaikki, ratkaisevaa on kuitenkin sävellysten taso ja totta totisesti siinä on onnistuttu! Hämmästyttää moinen raikkaus ja melodioiden toimivuus vaikka Riotin perustaja ja kaiken takana ollut Mark Reale ei ole enää mukana. Jos tämä kuulostaa 20 vuoden päästä yhtä hyvältä, sitten korotan arvosanan vitoseen, tuoreemmille sitä ei voi antaa ;o)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1