19,99 €

18,99 € Säästät 5% / 1,00 €

Tilaa nyt. Saatavilla 2 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHard Rock
VersioDeluxe Edition, Uudelleenjulkaisu
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 24.10.2014
Tuotenumero289485

Led Zeppelinin neljäs albumi "IV" ei koskaan saanut virallista nimeä, mutta se on silti yksi kaikkien aikojen taiteellisesti vaikuttaneimpia ja kaupallisesti menestyneimpiä levyjä rockin historiassa. Marraskuussa 1971 julkaistu IV asetti koko silloisen rockmusiikin sukupolvelle uudet standardit maailmanlaajuisilla hiteillään ”Stairway To Heaven”, ”Rock And Roll”, ”Black Dog” ja ”When The Levee Breaks”. Led Zeppelin IV hyväksyttiin vuonna 1999 Grammy Hall Of Fameen ja sitä on myyty USA:ssa 23-kertaiseen platinaan oikeuttava määrä.

Kuten aiemmatkin Led Zeppelinin uudelleenjulkaisut, myös "IV" on kitaristi-tuottaja Jimmy Pagen henkilökohtaisesti remasteroima. Hänen omistautumisensa työlle oli yhtä intohimoista ja nerokasta kuin aikoinaan alkuperäisiä analoginauhoja tehdessä.

Led Zeppelin ”IV”:n kahden CD:n deluxeversiolla on remasteroidun albumin lisäksi myös vaihtoehtomiksaukset kappaleista ”Misty Mountain Hop”, ”Four Sticks”, ”The Battle Of Evermore” ja ”Going To California”, jossa mandoliini ja kitara ottavat vahvan jalansijan. Löytyypä levyltä myös toisenlainen versio ”Stairway To Heavenista”. Los Angelesin Sunset Sound Studiolla miksattu versio tuo tästä rockhistorian merkittävimpiin järkäleisiin lukeutuvasta biisistä esiin aivan uusia ulottuvuuksia.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "IV", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!