19,99 €

16,99 € Säästät 15% / 3,00 €

Tilaa nyt. Saatavilla 2 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreBlack Metal
VersioRajoitettu versio
MediaformaattiLP
MediapakkausStandard
Julkaistu 24.10.2014
Tuotenumero289515

Birminghamilainen Anaal Nathrakh tarjoilee syksyn tuleln korvamatotartuntaa odotetulla albumillaa "Desideratum", joka seuraa vuonna 2012 julkaistua ja kriitikoiden ylistämää "Vanitas"-albumia.
Anaal Nathrakhin albumi "Desideratum" mustana 180 gramman vinyylinä.

Levyn tuottajana oli jälleen kitaristi-basisti-ohjelmoija Mick Kenney itse. Laulut äänitettiin Necrodeath Studioilla Birminghamissa, kun soittojen äänitys ja miksaus tapahtui The Black Flamingossa Kaliforniassa. Tuloksena on kymmenen läpeensä pahaa ja irstasta viisua, jotka aiheuttavat taatusti traumoja.

Mick Kenneyn ja laulaja David Huntin (aka V.I.T.R.I.O.L.) muodostama Anaal Nathrakh on kasattu siksi, että herrat haluavat luoda maailmanlopulle taustamusiikkia, joka on kuin soitettua pahutta, vihaa ja väkivaltaa. Musiikki viedään todellakin äärirajoille. Vuonna 1999 perustettu duo on kulkenut tätä samaa linjaa alusta saakka. Taustalla melskaavan halitun kaaoksen etulinjassa kuullaan sekä huutolaulua että puhtaampia vokaaliosuuksia. Musiikkimaailman häpeilemätön häirikkö Anaal Nathrakh on tehnyt seitsemän albumia ja EP:n, sekä yhteistyötä isojen nimien, kuten Attila Csiharin (Mayhem), Shane Emburyn ja Danny Herreran (Napalm Death), Nick Barkerin (Testament, Dimmu Borgir), Joe Horvathin (Circle Of Dead Children) ja Sethlans Teitanin (Watain) kanssa. Anaal Nathrakh on esiintynyt muun muassa BBC Radio 1:ssä ja tehnyt kansainvälisen debyyttikeikkansa norjalaisen Inferno-kulttifestarin pääesiintyjänä, sekä sijoittunut kärkipäähän lukuisissa äänestyksissä. Anaal Nathrakh on vakiinnuttanut asemansa yhtenä ääripään kärkinimistä. Anaal Nathrakhin ainutlaatuinen soundi erottuu kesyttömyydellään ja kekseliäisyydellään. Kun sitä maustetaan ihmisvihalla ja intelligenssillä, biiseistä tulee ennenkuulumattoman uhkaavia. Tänä vuonna Anaal Nathrakh on asettanut tavoitteekseen, että maailma romahtaa yhdessä auringon kanssa.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Desideratum", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!