TakaisinEMP.fiThe year the sun died
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
VersioRajoitettu versio
MediaformaattiCD
MediapakkausMediabook
Julkaistu 03.10.2014
Tuotenumero289657

Rajoitetusti saatavilla oleva CD media book -versio Sanctuaryn albumista "The Year the Sun Died". Mukana bonusbiisi (coverversio The Doorsin "Waiting for the Sunista") sekä bändin logo kangasmerkkinä (10 x 4 cm).

Amerikkalainen metallilegenda Sanctuary ja laulaja Warrel Dane (ex-Nevermore) tekevät paluun albumilla "The Year the Sun Died". Levylautaselle on katettu synkkää ja hieman monimutkaisempaa metallia parhaasta päästä. Albumi on pakkohankinta kaikille Sanctuaryn ja Nevermoren faneille.

Lyhyt kertaus bändin historiasta: Sanctuary perustettiin Seattlessa 1985. Albumijulkaisujen "Refuge Denied" (9187) ja "Into the Mirror Black" (1989) jälkeen yhtyen hajosi vuonna 1992, ja osa jäsenistä perusti Nevermoren. Sanctuary kiersi Megadethin, Warlockin, Fates Warningin ja Death Angelin kaltaisten nimien kanssa ja loi uudenlaisen raikkaan tyylin 1980-luvun lopun heavy metal -genreen. Bändi palasi yhteen vuonna 2010 ja soitti muutamilla metallifestareilla Euroopassa ja USA:ssa. Vuonna 2014 Sanctuary löi päänsä yhteen tuottaja Zeussin (Whitechapel, Hatebreed) kanssa jatkaakseen siitä, mihin aikoinaan lopettivat: venyttämään heavy metalin rajoja uusilla ideoilla ja raikkaalla soundilla.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "The year the sun died"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "The year the sun died", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

perinteikästä metallia modernilla otteella

levy on mielestäni parhaimpia vähään aikaan kuulemiani erillaisia kappaleita eikä yhtää filleriä ja warrelin laulut on todella kovassa vedossa!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1