Black Veil Brides Black Veil BridesCD

1 Arvio
Black Veil Brides
16,99 €

9,99 € Säästät 41% / 7,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreMetalcore
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 31.10.2014
Tuotenumero291469

Black Veil Brides teki neljännen studioalbuminsa ja nimesi sen bändin mukaan. 11 biisiä sisältävän pitkäsoiton tuottajana hääri legendaarinen Bob Rock (Metallica, Mötley Crüe). Albumi ei kalpene laisinkaan vahvan edeltäjän "Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones" rinnalla vaan se on bändin omien sanojen mukaan "rankin rock'n' roll albumi, jonka olemme koskaan tehneet".

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Black Veil Brides"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Black Veil Brides", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Odottamisen arvoinen albumi täydellisen ihanalta bändiltä.

Black Veil Brides on amerikkalainen rock-bändi, joka on tullut tunnetuksi mm. biisillään Knives & Pens. 45 minuuttia kestävä "elokuva", Legion of the Black perustuu BVB'n kolmanteen albumiin, Wretched & Divine: The Story of Wild Ones'iin.

Black Veil Brides IV -levyä aloin odottamaan siitä lähtien, kun sain kuulla, että Black Veil Brides on studiossa työstämässä uutta materiaalia tulevalle levylleen. Jännitys alkoi tiivistyä sitä mukaa, kun BVB alkoi upittamaan "BLACK VEIL BRIDES IN THE STUDIO" -videoita YouTubeen, "Heart Of Fire" -musiikkivideon kohdalla en millään malttanut odottaa levyn julkaisua, mutta se vain oli pakko odottaa, sillä odotus kuitenkin lopulta tultaisiin palkitsemaan.

Kuukautta aiemmin olin kuitenkin huomannut, että myynnissä olisi myöskin rajoitettu erä BVBIV CD&seinälippu -paketteja. Useamman päivän ajan mietin, tilaisinko BVBIV'n seinälipulla vai ilman, lopulta päädyin tilaamaan CD'n seinälipulla. (Tähän väliin voin mainita, että seinälippu on juuri sopivan kokoinen ja ihana!)

Levyä sai odottaa hieman päälle kuukauden, olihan levyn julkaisupäivä vasta lokakuun kahdeskymmenesseitsemäs 2014. Odotellessani marraskuun alkua EMP'n järjestelmä perui tilaukseni, ahdistuksissani melkein itkin pettymystäni, "nyt en saakaan sitä levyä" ajattelin, mutta laitoin kuitenkin EMP'lle sähköpostia, jossa kyselin rahojeni perään. Kävikin ilmi, että järjestelmä oli sekoillut omiaan ja sain kuin sainkin marraskuun alussa levyn itselleni.

En kuitenkaan täysin jaksanut odottaa siihen asti, että saisin tilaamani levyn käsiini, vaan avasin Spotifyn julkkaripäivänä kuunnellakseni kappaleet pari kertaa läpi. Osasin varautua siihen, ettei biisit alkuun kuulostaisi sellaisilta kuin olin odottanut, mutta mitä vielä, sinä päivänä kuviksen tunti meni siihen, että kuuntelin BVBIV'tä Spotifyssa ja ylistin Instagramissa levyä awesomeksi ja odottamisen arvoiseksi.

Seuraavalla viikolla levy sitten tuli postissa, enkä tiennyt miten päin olisin. Olin taivaassa, enkä kuunnellut lähes viikkoon mitään muuta kuin juuri tätä kyseistä levyä ja seinälippukin löysi melkein heti oman paikkansa seinältä.

We Stitch These Wounds ei ollut minun makuuni pitkään aikaan, muutamista biiseistä olen kuitenkin oppinut pitämään, Set The World On Fire oli jo parempi edeltäjäänsä verrattuna, mutta siltä kuitenkin puuttui jotain, mitä en oikein osaa selittää. Wretched & Divine: The Story of Wild Ones oli näistä kolmesta levystä suosikkini, mutta monen kuuntelukerran jälkeen huomasin siltäkin puuttuvan jotain.

Kuten jo taisin mainita, rakastuin Black Veil Brides IV -levyyn ensimmäisellä kuuntelukerralla, sillä tällä levyllä oli "sitä jotain", mitä aikaisemmilla levyillä ei ollut: soundit, Jinxxin kitarasoolot, Andyn laulut sekä taustalaulut... Oh gods, tämä oli TÄYDELLINEN ja odottamisen arvoinen albumi mitä ihanimmalta bändiltä.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1