TakaisinEMP.fi25 Years of Wacken - Snapshots, Scraps,...

25 Years of Wacken - Snapshots, Scraps, Thoughts & Sounds WackenBlu-Ray

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Wacken
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueBlu-rayt
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
Mediaformaatti3-Blu-ray
MediapakkausAmaray
Julkaistu 21.11.2014
Tuotenumero293016
Alkuperäinen otsikko:
Various Artists - 25 Years of Wacken: Snapshots, Sraps, Thoughts & Sounds

3 Bluray-levyä ja 200-sivuinen valokuvakirja - yhteen julkaisuun ei yksikertaisesti mahdu tämän enempää Wackenia!

UDR Music juhlistaa 21.11.2014 julkaistulla boksilla maailman suurimpien heavymetallifestareiden eli Wacken Open Airin (W:O:A) 25-vuotisjuhlaa. Heavymetallin ystävät eri puolilla maailmaa ovat tehneet tästä pienestä kyläjuhlasta alkunsa saaneesta tapahtumasta oman valtakuntansa, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nauttia muutaman päivän ajan loistavasta musiikista, positiivisesta sekasorrosta ja hillittömästä tunnelmasta. Wacken Open Air, Glastonbury ja Burning Man muodostavat festareiden ehdottomaan eliittiryhmän, joka tarjoaa musiikillisen ilotulituksen lisäksi myös ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen.

25 Years Of Wacken - Snapshots, Scraps, Thoughts & Sounds -julkaisun 3 täyteen ahdettua levyä ja upea valokuvakirja kattavat festivaalialueen jokaikisen kiven, kannon ja tapahtuman. Kullakin Bluray-levyllä keskitytään onnistuneen Wackenin elämyksen eri osa-alueeseen. Ensimmäisellä levyllä on W:O:A:n kaikki Black Metal- ja True Metal -lavojen parhaat esitykset: mm. ACCEPT, SAXON, MOTÖRHEAD, AMON AMARTH, KREATOR, HAMMER FALL, AVANTASIA.

Toinen levy vie katselijat W:O:A:n seuraavalle tasolle ja koostuu Party- ja Wackinger-lavojen parhaista livevedoista sekä Wacken Metal Battle -bändikisan kohokohdista. Kolmas levy sisältää parhaita esityksiä, joita maailmankuulun Bullhead City Circus -teltan Headbangers- ja Wet Stages -lavoilla on vuosien saatossa nähty.

Valokuva-/leikekirjassa on 200 sivua, joilta löytyy satoja valokuvia, lukematon määrä erilaisia artefakteja sekä vuodesta toiseen Wackenin reportterina toimineen Tim Eckhorstin kuvaus siitä, miten festivaalien suosio ja koko ovat kehittynyt nykyisiin mittoihinsa. Digimateriaalit ja leikekirja toimitetaan mustassa ja klassisen tyylikkässsä kangaskotelossa. Kotelon suunnittelusta on vastannut toinen Wacken-veteraani, valokuvaaja Kai Swillus. 25 Years Of Wacken - Snapshots, Scraps, Thoughts & Sounds on luonnollisesti Wacken-säätiön julkaisema tuote, josta saaduilla tuotoilla säätiö pystyy tukemaan uusia ja nuoria muusikoita ja tarjoamaan nouseville artisteille tilaisuuden toteuttaa unelmiansa ja musiikillisia visioitansa.

Äänet: PCM Stereo/Dolby Digital 2.0 ja 5.1; Kuva: 1080i/16:9

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "25 Years of Wacken - Snapshots, Scraps, Thoughts & Sounds", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!