Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 25.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreMathcore
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 10.07.2015
Tuotenumero312747

Between The Buried And Men pitkäsoitto “Coma Ecliptic” on jälleen todellinen progressiivisen metallin, mathcoren ja metalcoren järkäle. Tommy Rogers ja kumppanit ovat jälleen tehneet henkeä salpaavan albumin, joka loksauttaa kuulijoiden leuat ammolleen. Jewelcase-CD.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Coma ecliptic"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Coma ecliptic", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Coma Ecliptic

Viimeisin BTBAM-albumi vie bändiä selkeästi hieman kevyempään suuntaan, mutta sen ei pidä antaa säikäyttää - kun raskautta lähtee, tilalle tulee entistä melodisempaa ja omalla tavallaan kauniimpaa materiaalia. Ei sillä, etteikö tämäkin levy olisi raskas, mutta on se silti edeltäviä albumeita kevyempi.

Levy on kannattava ostos ensinnäkin musiikillisuuden takia, kyseessä on mielestäni jo pitkään ollut progeskenen johtavin tähti sen takia, että heidän musiikkinsa on vain niin omaperäistä. Toisekseen, levy kertoo tarinan ja kun tilaa levyn eikä vain kuuntele sitä mistälie, tulee mukana olevassa kotelossa tarinaa havainnollistavia kuvia sekä lyriikat, jotka avaavat musiikin aivan omalle tasolleen. Sama pätee aiempiin levyihin, mutta Coma Eclipticin tarina on todellakin tutustumisen arvoinen.

Kaikin puolin mahtava levy. Tosifaneille pakollinen, bändiin vasta tutustuville merkki siitä, kuinka monipuolinen bändi osaa olla.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1