Blessed & possessed PowerwolfCD

4 Arviot
Powerwolf
25,99 €

19,99 € Säästät 23% / 6,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenrePower Metal
VersioRajoitettu versio
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausMediabook
Julkaistu 17.07.2015
Tuotenumero312791

Powerwolfin kuudes albumi "Blessed & Possessed" rajoitetusti saatavilla olevana laadukkaana mediabook-versiona (pahvikotelossa). Mukana on bonus-cover-CD "Metallum Nostrum", joka sisältää kahdeksan nerokasta coverversiota mm. Black Sabbathin, Ozzy Osbournen ja Judas Priestin biiseistä.

Powerwolfin edellinen mestariteos "Preachers of the Night" ylitti kaikki odotukset, ja Attila Dorn joukkoineen pystyy pitämään riman kannattimillaan myös albumilla "Blessed & Possessed". Pitkäsoitolta löytyy mahtavia melodioita ja tinkimätöntä rankkuutta, mikä miellyttänee bändin faneja. Albumi äänitettiin Studio Fredmanilla Göteborgissa Fredrik Nordströmin johdolla. Upean kannen suunnitteli jälleen kerran kitaristi Matthew Greywolf.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Blessed & possessed"

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 4 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Blessed & possessed", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 4 / 4 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

39 arviota

powerwolf

Powerwolf jatkaa samaa loistavaa linjaa. Hyvin samantyyppistä kuin edellinenkin levy. Plussana mukana tuleva cover-levy.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Powerwolf toimii edelleen

Todella hyvä paketti Powerwolfilta. Kun kuulin, että uusi levy on tulossa, oli selvää että hankin sen, mutta kun kuulin että levystä tehdään kahden levyn paketti jossa toinen levy on pelkkiä covereita, oli paketti pakko-ostos.

Eikä kaduta yhtään, itse Blessed & Possessed oli tuttua ja turvallista hyvää musaa, mutta cover-levy yllätti todella. Varsinkin Judas Priestin "A Touch Of Evil" ja "Night Crawler" ovat erittäin hyvin onnistuineita vetoja, ja Running Wildin "Conquistadores" on lähestulkoon samanlainen rykäisy kuin alkuperäinen, siitä suunnattomat plussat PW:n suuntaan!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Uutta Voimasutta

Erittäin hyvä levy jälleen Powerwolfilta.Tosin aika tutunkuuloista, mutta kun biisit ovat niin korkeatasoisia, paha siitäkään on valittaa.Ja on varsinkin levyn loppupuolella hienoista uudenlaistakin biisinkirjoitustyyliä havaittavissa.Bonuslevy myös mielenkiintoista kuunneltavaa, joskaan mitään kovin yllättävää ei silläkään saralla, mutta mitäpä sitä hyviä biisejä paljoa muuttelemaan.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

5 arviota

Voimasusi iskee!

Jos olet kuunnellut aikaisempia Powerwolf levyjä, tämä ei tuota pettymystä. Ehkä vähän samankaltainen Preachers of the Night kanssa, mutta loistavat melodiat ja Attilan ääni iskee ainakin kovasti minuun edelleenkin.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 4 / 4