Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Maanantaina, 28.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreDoom
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 21.08.2015
Tuotenumero316145

Ruotsalainen heavy metal -yhtye Ghost on saanut osakseen suitsutusta aina vuoden 2010 "Opus"-esikoislevystään lähtien. Pienistä sisäpiireistä koko metallimaailman tietoisuuteen nousseen Ghostin faneiksi tunnustautuvat monet tunnetut artistitkin, kuten James Hetfield ja Dave Grohl. Ghostin konsepti toimii jälleen. Bändin jäsenet esiintyvät lavalla naamioituina ja nimettöminä. Vain vokalisti tunnetaan nimellä Papa Emeritus, Papa Emeritus II tai Papa Emeritus III. Vielä tänäkään vuonna kukaan ei oikeastaan tiedä, keitä naamioiden takana piilee. Fanit huolestuivat kuulleessaan huhuja muuttuneesta kokoonpanosta ja siitä, että uuden albumin tuottaisi Klas Åhlund. Mutta syytä huoleen ei todellakaan ole, sillä "Meliora" ei tuota pettymystä yhdellekään Ghostin tuotantoon perehtyneelle.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Meliora"

  • 6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 6 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Meliora", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 5 / 6 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

7 arviota

Taattua tavaraa

Pidän kovasti.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

8 arviota

Infestissumamoilu helkuttiin, tämä on sitä kovinta rautaa.

Infestissumam jätti meikän hivenen kylmäksi mahtipontisen Opvs Eponymovksen jälkeen, tämän takia oli debyytin jälkeinen, tuo hieman "progempi" ja kikkailevampi kaksonen jäänyt hyllyyn pölyttymään parin ensikuuntelun jälkeen. En kokenut itseäni hirveen kyyniseksi Melioran suhteen, ensimmäisen pyörähdyksen aikana pelkäsin hivenen että nyt lerpahti tämäkin vitsi alta, pillit pussiin ja Papa pizzerian taakse. Onneksi ei näin käynyt. Jos ei Opvs Eponymovksen raa'asta ja Sabbathmaisesta menosta nauttinut, on tämä levy sitä teatraalista ja mahtipontista tykitystä mistä Ghostia onkin kehuttu. "Deus in Absentia", "Majesty", "He Is", uh. Ja on tämän levyn soundit kyllä totaalinen ylösnousu Infestissumamin tuhnuisen ja "äänisodan" riivaamasta ämppäri3-96kbps-laadusta. Koko levy jytisee läpi kehon ja joka kerralla värinöitä tuntee eri syistä. En Ghostia itse livenä ole vielä todistanut, mutta kyllä perskules on pakko jossain kohtaa!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Levyllinen hittejä

Kuulin ensikerran Ghostia tänä keväänä kun Meliora alkoi pyörimään siipan autossa. Eipä aikaakaan kun tarttuvat melodiat ja runolliset, pimeää puolta kumartavat sanoitukset alkoivat soida päässäni taukoamatta. Levystä innostuneena suunnattiin Tuskaan ja voi pojat, se keikka sysimustan ukkostaivaan alla vasta pankin räjäytti! Nyt sitten hakemassa arviolla alekoodia loppujenkin levyjen hommaamiseen... Tällä levyllä ei ole ainuttakaan heikkoa biisiä ja soundit ovat erinomaiset. Ghostin lumoavat sävelet ja Papa Emeritus III:n karisma vievät jalat alta. Suosittelen lämpimästi myös osallistumista bändin live "rituaaleihin", paikalta voi poistua onnellisena taskut täynnä Papa-rahaa 8) (666 dollars - will pay for your soul)

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

3 arviota

Epic!

Eihän se tästä enää voi parantua,vai voiko?

0 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Fantastista!

Jälleen Ghost yllätti mahtipontisilla, jopa hymnimäisillä viisuillaan! Mukavasti molempia edellisiä albumeita yhdistelemällä ollaan saatu aikaan erilaisempi kokonaisuus...hivenen ehkä liian lyhyt makuuni, mutta toimii jokatapauksessa hyvin! Levy olisi ollut täydellinen jos olisi vielä löytynyt pari veisua lisää tuomaan lisäpituutta ja syvyyttä albumin jo hyvään repertuaariin! Täydet 5 tähteä...taino annetaan 4,5 joka on pyöristettynä 5 minun matematiikallani!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 5 / 6