Tilaa nyt. Saatavilla n. 1 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreDoom
MediaformaattiLP
MediapakkausStandard
Julkaistu 21.08.2015
Tuotenumero316146

Ghostin albumi "Meliora" mustana vinyyli-LP:nä.

Ruotsalainen heavy metal -yhtye Ghost on saanut osakseen suitsutusta aina vuoden 2010 "Opus"-esikoislevystään lähtien. Pienistä sisäpiireistä koko metallimaailman tietoisuuteen nousseen Ghostin faneiksi tunnustautuvat monet tunnetut artistitkin, kuten James Hetfield ja Dave Grohl. Ghostin konsepti toimii jälleen. Bändin jäsenet esiintyvät lavalla naamioituina ja nimettöminä. Vain vokalisti tunnetaan nimellä Papa Emeritus, Papa Emeritus II tai Papa Emeritus III. Vielä tänäkään vuonna kukaan ei oikeastaan tiedä, keitä naamioiden takana piilee. Fani huolestuivat kuulleessaan huhuja muuttuneesta kokoonpanosta ja siitä, että uuden albumin tuottaisi Klas Åhlund. Mutta syytä huoleen ei todellakaan ole, sillä "Meliora" ei tuota pettymystä yhdellekään Ghostin tuotantoon perehtyneelle. Papa Emeritus III antaa levylle melodisempaa ilmettä. Hittien "Dues in Absentia" ja "He is" lisäksi levyltä löytyy rouheampaakin mättöä, kuten "Mummy Dust".

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Meliora"

Ø 4,3 tähteä 3 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Meliora", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 3 / 3 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

2 arviota

Parasta Ghostia!

Ehdottomasti kolmikon parasta antia. Vaikutteita voi kuulla niin Alice in chainsilta kuin jopa poppiguru Totoltakin. Blue öyster cultia unohtamatta.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

1 arvio

Ghostin paras!

Parempi ja monipuolisempi kuin 2 edellistä

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

7 arviota

Easy-listening poppia..with satanic verses..heh!

Oon aika huono arvioimaan yleensäkään mitään taiteellista shittiä...se joko kolahtaa tai sit ei!
Olen King/Mercyful Fate-fani joten Ghostin eka levy kolahti ja avautui muutaman kuuntelun jälkeen (aivan huippu levy!!).
Kakkoslevy ei sit oikein avautunutkaan poppimaisuutensa takia vaikkakin siellä muutama hyvä ralli onkin..(Year Zero..) Mutta mutta,kun kuulin ja näin ekaa kertaa Cirice-biisin ja videon niin olin täysin myyty, 70-luvun kauhu-leffojen hengessä tehty video on aivan huippu ja biisi myös kolahti. Ajattelin et nyt tulee mahdollisesti jotain hjuvää.. ei muuta kun lp emp:stä tilaukseen.
Vinyyliä kuunnellessa huomasin että soundit on aivan mahtavat..(kauneus on kuulijan korvissa..heh!). Näköjään osataan vielä masteroida/mixata vinyylejä jos niin halutaan,eikä mitään loudness-waria et kaikki napit kaakkoon mössöä! (joku nörtti voi sit palata teknisiin asioihin..lol)
No levyhän jälleen aika poppia(ei niin paljon kuin kakkoslevy imho) mutta hyvät biisit pelastaa kokonaisuuden,kuten Spirit,Pinnacle to the Pit,Cirice,He Is,Mummy Dust etunenässä.En voi kuin lämpimästi suositella tätä uutta levyä jos Ghost on vähänkään tuttu..
Niin ja jos tämä on Tobias Forgen ja Subvisionin alter ego...et rahat pois tyhmiltä niin parempaahan Ghost on kuin tuo Subvision!
En tiä saako tästä kukaan mitään selvää mutta kirjotimpa kumminkin! \.../

2 / 2 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 3 / 3