TakaisinEMP.fiA thrashumentary + The bay calls for blo...

A thrashumentary + The bay calls for blood - Live in San Francisco Death AngelDVD

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Death Angel
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueDVD:t
TeemaBändit
GenreThrash Metal
VersioRajoitettu versio
MediaformaattiDVD & CD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 17.07.2015
Tuotenumero316530

Rajoitettu DVD/CD-digipaketti.

Sanfranciscolainen thrashmetallin veteraani, Death Angel, esittelee ylpeänä uusimman julkaisunsa: "A thrashumentary"! DVD:n taltiointien valvonnasta vastasi Videohammer Studiosin ohjaaja Tommy Jones (mm. KATAKLYSM, SOILWORK, LAMB OF GOD, CARCASS, TESTAMENT), joka vastasi myös materiaalin editoinnista. DVD:n lisäksi paketista löytyy täydellinen livealbumi "The bay calls for blood". Jokaisen bändin ei ole tarkoitus nousta listojen kärkipaikoille, mutta joidenkin kohtalona on ylittää kaikki heihin kohdistetut odotukset ja määrittää oman genrensä rajat aivan uusiksi. Death Angel on julkaissut nyt seitsemän levyä, eikä bändi ole vielä koskaan ollut näin vahvassa ja keskeisessä asemassa omassa skenessään. Jo heti uransa alkuvaiheessa metallimusiikin fanien suosioon noussut Death Angel on yksi vaikutusvaltaisimmista kokoonpanoista mitä San Franciscon lahden ympäristö tuotti maailmaan 1980-luvulla. Kyseessä ei ole pelkkä bändi vaan oikea perhe! Death Angel on alun perin viiden serkuksen vuonna 1982 perustama kokoonpano, josta on tänä päivänä mukana vielä kitaristi Rob Cavestany ja laulaja Mark Osegueda. "A thrashumentary" kertoo kiehtovan tarinan bändin uskomattomasta taipaleesta - sekä heidän kammottavan unelmansa.

DVD:n tiedot:
Äänet: DSS 5.1
Kuvaformaatti: 16:9/NTSC
Kieli: englanti

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "A thrashumentary + The bay calls for blood - Live in San Francisco", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!