Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Torstaina, 24.08.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreThrash Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausJewelcase
Julkaistu 21.08.2015
Tuotenumero316924

Act Of Defiancen esikoisalbumi “Birth and the Burial” jewelcase-CD:nä.

Megadethin, Scar The Martyrin ja Shadows Fallin entisistä jäsenistä koostuva Act Of Defiance on tehnyt väkevän thrash/modern metal -albumin ”Birth and the Burial”. Shawn Drover, Chris Broderick (entisiä Megadeth-miehiä), Henry Derek Bonner (ex-Scar The Martyr) ja Matt Machand (Shadows Fall) ovat laittaneet sielunsa ja sydämensä Chris “Zeuss” Harrisin miksaaman ja masteroiman pitkäsoiton 10 biisiin.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Birth and the burial"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Birth and the burial", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

6 arviota

Shawn ja Chris iskevät jälleen!

Uutinen Droverin ja Broderickin eroamisesta Megadethista oli surullinen. Tilanteessa tapahtui kuitenkin kompensaatiota, kun tieto Act of Defiance perustamisesta julkistettiin nettilehdissä. Myöhemmin "Throwback" julkaistiin YouTubeen ja nyt uusi "Birth And The Burial" on ladattu täyteen aggressiota ja taistelutahtoa. Koko albumin alkupää on täyttä kitara/rumpu-tykitystä Henry Derekin brutaalin laulun siivittämänä. Ex-Megadeth legendat näyttivät taas kyntensä säveltäjinä sekä huippumuusikoina. Vuoden kovin thrash-pitkäsoitto!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1