Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 25.08.2017 - Maanantaina, 28.08.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreHard Rock
Mediaformaatti2-LP
MediapakkausGatefold
Julkaistu 02.10.2015
Tuotenumero318336

W.A.S.P.-albumi "Golgotha" mustana vinyyli-LP:nä taittokansissa.

Kului lähes kuusi vuotta, ettei hard rockin ja metallin jättiläinen W.A.S.P. julkaissut uutta studioalbumia. Nyt herra Lawless ja kumppanit ovat saaneet valmiiksi uuden pitkäsoiton nimeltä "Golgotha". W.A.S.P. on pitänyt tiukasti asemansa metalliskenessä jo 1980-luvulta lähtien. Nyt yhtye on vihdoin valmis valloittamaan sekä kriitikoiden että fanen sydämet uudella eeppisellä mestariteoksellaan. Kolmen vuosikymmenen uran ja 17 maailmankiertueen aikana W.A.S.P. on kehittynyt niin soundillisesti kuin sävellyksellisestikin, mutta yhtye on silti ollut omalle linjalleen uskollinen. "Dominatoria" (2007) ja "Babylonia" (2009) seuraava "Golgotha" jatkaa yhtyeen menestyskulkua. Mainiosti tuotetun levyn soundit ovat todella vakuuttavat.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Golgotha"

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Golgotha", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

27 arviota

Tuttua turvallista

Blackie & co tekivät viimein sen odotetun seuraajan Babylonille. Levy on sitä tuttua ja turvallista tyyliä jota kuultu Dominatorilta alkaen. Eli melodista ja ainutlaatuisella Blackien laululla viimeisteltyjä kappaleita.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1