Schock (Live) EisbrecherDVD

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Eisbrecher
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueDVD:t
TeemaBändit
GenreElektro
VersioRajoitettu versio
Mediaformaatti2-DVD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 25.09.2015
Tuotenumero319651
Alkuperäinen otsikko:
Eisbrecher - Schock Live
Näyttelijät:
Eisbrecher

Tämä rajoitettu kahden DVD-levyn versio toimitetaan digipakkauksena ja sisältää seuraavat bonukset: kiertuedokumentti, lämmittely sekä videoklippejä Zwischen Unsista, Rot wie die Liebestä ja soundcheckistä.

Eisbrecherin Schock-albumi nousi Saksan viralliselle levylistalle vuoden 2015 tammikuussa ja valtasi heti kakkospaikan itselleen, mikä antoi lopullisen vahvistuksen näiden Neue Deutsche Härten pioneerien kyvyistä. Levyn lisäksi bändi niitti mainetta myös levyn julkaisua seuranneella Suomen, Venäjän ja Saksan kattaneella kiertueella, joka huipentui Münchenin kuuluisan Circus Kronen lavalle 6.6.2015. Eisbrecher otti tämän perinteikkään paikan välittömästi haltuunsa tiukoilla kitarariffeillä sekä upeilla rumpu- ja syntikkasoundeilla - ja koko valtava yleisö oli heti liekeissä arktisesta lavasta huolimatta. Kyseessä oli myös bändin kymmenvuotisen uran ensimmäinen ääni-/videotaltiointi.

Tiedot:

Äänet: Dolby Digital 2.0/Dolby Digital 5.1
Kuva: 16:9/PAL

Uutuuksia juuri sinulle

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Schock (Live)", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!