TakaisinEMP.fiDeliverance & Damnation remixed

Deliverance & Damnation remixed OpethLP

2 Arviot
Opeth
29,99 €

25,99 € Säästät 13% / 4,00 €

Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreProgressive Rock
Mediaformaatti3-LP
MediapakkausStandard
Julkaistu 30.10.2015
Tuotenumero320420

Opethin "Deliverance and Damnation remixed" mustana tripla-LP:nä.

Opethin albumit "Deliverance" ja "Damnation" ovat nyt ensi kertaa saatavilla samassa paketissa aivan niin kuin yhtye alun perin suunnittelikin, mutta ei saanut siihen mahdollisuutta. Nyt tämä paketti tarjoillaan uudelleen miksattuna kolmen LP-levyn (180 g vinyyli) muodossa ja uudella kansitaiteella varustettuna.

Uutuuksia juuri sinulle

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Deliverance & Damnation remixed"

Ø 3,5 tähteä 2 arviota
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Deliverance & Damnation remixed", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 2 / 2 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

9 arviota

Vihdoin tuplalevynä

Tein pitkään hintavertailua ja täältä sai kaikkein halvimmalla tämän! :) Molemmat levyt Opethin parhaimmistoa. Ostin lähinnä Damnationin takia eikä pettänyt. Parasta tunnelmamusiikkia ikinä! Uusi miksaus tuo paljon lisää, vaikka molemmat levyt on kuunneltu puhki jo kauan sitten. Varsinkin Deliverancella kitarat ovat monitasoisemmat ja rummuissa on eloisampi saundi.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

Kirjoitettu:

2 arviota

Tylsä pakkaus, kelpo sisältö

Vaikka musiikki onkin levyjulkaisulle tärkeintä, on Deliverance/Damnation -tuplan vinyylijulkaisu jokseenkin pettymys eritoten ulkoisen pakkauksensa puolesta. Kolmen levyn paketti on pakattu tylsästi yhteen pahvi-taskuun, eikä pakkaus sisällä mitään siitä lisäsisällöstä, mitä CD-versio tuo mukanaan. Vinyyli-formaatti tuo myös huonon puolensa esiin, kun kahdelle vinyylille jaettu Deliverance sisältää ensimmäisellä levyllään vain yhden kappaleen per puoli, mikä aiheuttaa katkonaisen kuuntelukokemuksen. Hyvänä puolena kuitenkin itse levyjen suojia koristavat Travis Smithin kansitaiteet suurikokoisina.

Uusi miksaus on huomattavasti erilainen alkuperäisistä ja saa levyt kuulostamaan jälleen tuoreilta. Musiikin puolesta Deliverance & Damnation eivät ole Opethin parhaimmistoa, mutta edustavat tärkeää vaihetta bändin historiassa ja etenkin Damnation on takuulla vaikuttanut Opethin nykyiseen ilmaisuun.

Mikäli arvot LP- ja CD-julkaisun välillä ja Damnation & Deliverance on jo tuttu, CD-pakkauksessa mukana olevat 5.1-miksaukset molemmista levyistä voivat tarjota kuulijalleen enemmän arvoa kuin tämä LP-julkaisu. LP-kerääjälle paketti on kelvollinen, muttei välttämättä tarjoa muuta iloa kuin Opethin kenties tunnetuimpien albumien omistamisen riemun.

1 / 1 asiakastamme piti tätä arviota hyödyllisenä.

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 2 / 2