TakaisinEMP.fiLive in London: Babymetal World Tour 201...

Live in London: Babymetal World Tour 2014 BabymetalDVD

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Babymetal
Tilattavissa, mutta ei tällä hetkellä varastossa. Lisää tulossa lähiaikoina.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueDVD:t
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
Mediaformaatti2-DVD
MediapakkausAmaray
Julkaistu 30.10.2015
Tuotenumero321324
Alkuperäinen otsikko:
Babymetal - World Tour 2014: Live in London
Näyttelijät:
Babymetal

Babymetal on tällä hetkellä yksi musiikkimaailman merkittävimmistä maailmanlaajuisista ilmiöistä. Nämä kolme teinityttöä ovat valloittaneet koko maailman ja soittaneet loppuunmyytyjen areenoiden pääesiintyjänä myös kotimaansa Japanin ulkopuolella sekä maailman tunnetuimmilla festareilla (kuten Sonispheressä, Readingissä ja Leedsissä). Ja nyt nämä uskomattomat Japanin ja Euroopan lavoilla vedetyt liveshow't nähdään ja kuullaan ensimmäistä kertaa DVD- ja Blu-ray-julkaisuina.
Maailmankuulussa Nippon Budokan -areenassa maaliskuussa 2014 taltioitu ”LIVE AT BUDOKAN: Red Night & Black Night Apocalypse” on kiistämätön todistus siitä, kuinka täydellistä viihdettä nämä tytöt tarjoilevat 20 000 fanilleen. ”LIVE IN LONDON: Babymetal World Tour 2014” kuvattiin bändin maailmankiertueen Euroopan vierailun aikana, ja nämä kaksi Lontoon keikkaa todistavat, että Babymetal-buumi on rantautunut todenteolla myös Eurooppaan.

DVD 1: The Forum, London, DVD 2: O2 Academy Brixton

Uutuuksia juuri sinulle

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Live in London: Babymetal World Tour 2014", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!