Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 22.08.2017 - Keskiviikkona, 23.08.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreHard Rock
Mediaformaatti2-CD & DVD
MediapakkausBox Set
Julkaistu 29.01.2016
Tuotenumero325605

"All You Can Eat" on osuva nimi tälle kattaukselle. Kaksi CD-levyä ja DVD:n sisältämä paketti on jokaien tosifanin toiveuni.

CD 1 - The Appetizer: Live At RAK Studio 1
Marraskuussa 2014 Lontoon maineikkaalla RAK Studiosilla ennen O2 Arenan Brooklyn Bowl -keikkaa livenä äänitetty otto ilman taukoja, toistoja, päälle äänityksiä ja retusointeja. Vakuuttavan realistista jälkeä.

CD 2 - Main Course: Live At The Brooklyn Bowl
Noin 1 000 fania pääsi Classic Rock -lehden kilpailun kautta kuuntelemaan vanhoja klassikoita ja uusia kappaleita kolme kuukautta ennen albumin virallista julkaisua. Ehdot olivat selvät: ei kameroita, ei videointia, ei somepäivityksiä - keikka piti kokea ihoa vasten sellaisenaan. Huikea show ensimmäistä kertaa kuunneltavissa kokonaisuudessaan.

DVD - Dessert: The Wonder Days Movie
70-minuuttinen dokumentti "Wonder Days" -studioalbumin teosta ja kaikkien yhtyeen jäsenten haastatteluja. Aikaisemmin julkaisematonta materiaalia albumin äänityssessioiden ja RAK-sessioiden kulisseista, maaliskuun 2015 kiertueelta ja Loud Park Festival -esiintymisestä Tokiossa.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "All you can eat", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!