The album collection Presley, ElvisCD

1 Arvio
Presley, Elvis
209,99 €

199,99 € Säästät 4% / 10,00 €

Tilaa nyt. Saatavilla 2 viikon kuluessa.
Tuote postitetaan heti kun se on saatavilla

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreRock n Roll
Mediaformaatti60-CD
MediapakkausBox Set
Julkaistu 18.03.2016
Tuotenumero326494

Rockin kuninkaan ensimmäisen RCA:lle tekemän albumin 60-vuotisjuhlan kunniaksi Legacy Recordings (Sony Music Entertainment) julkaisee monumentaalisen 60 CD:n albumikokoelman Elvis Presley - The Album Collection. 18.3.2016 julkaistava luksuskokoelma sisältää kaikki albumit, jotka Elvis julkaisi RCA:lle. Mukana ovat myös RCA-sopimusta edeltävät, legendaariset Sun Sessions -sessiot, jotka äänitettiin vuosina 1954 ja 1955 Memphisin Sun Studios -äänitysstudiossa Tennesseessä sekä ensimmäiset äänityssessiot RCA:n kanssa tammikuussa 1956. Kokoelma sisältää viralliset julkaisut, studioalbumit, soundtrackit ja livetaltiointeja sekä kokoelmia, joiden kaikkia kappaleita ei ole aikaisemmin julkaistu millään pitkäsoitolla. Yltäkylläinen paketti sisältää myös kovakantisen, 300-sivuisen kuvakirjan, jossa on Elvis-asiantuntija John Jacksonin essee. Kokoelmaa täydentävät discografia ja mielenkiintoiset sessiotiedot. Lisäbonuksena vielä kolme CD:llistä harvinaisia nauhoituksia 50-, 60- ja 70-luvuilta, joiden musiikkin Elvis Presleyllä oli merkittävä vaikutus. Moni alkuperäisäänitys pääsee nyt päivänvaloon ensimmäistä kertaa. Albumien ulkoasu on uskollinen alkuperäisille myyntipakkauksille.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "The album collection"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "The album collection", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

1 arvio

Kuninkaan paluu

Kaunis , tyylikäs boxi , jossa kaikki Elvarin alkuperäiset lp:t nyt cd:nä,tarroineen,kuvineen ja kaikkineen.Myös ykköspuoli lp:stä painettuna jokaisen cd:n pintaan.
Unohtamatta paksua kirjaa ja kolmea bonuslevyä kolmelta eri vuosikymmeneltä.Loistavan täydellinen paketti maailman yhdeltä hienoimmalta ja ennen kaikkea herkimmältä laulajalta.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1