Clean your clock MotörheadDVD

1 Arvio
Motörhead
Tämä tuote on täysin loppuunmyyty ja poistettu valikoimastamme. Tuotetta ei siis enää voida toimittaa.

Tuotteen tiedot

TuotealueDVD:t
TeemaBändit
GenreHeavy Metal
MediaformaattiDVD & CD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 10.06.2016
Tuotenumero332140

Julkaistu DVD - CD yhdistelmänä digipakissa (DVD sisältää paljon bonusmateriaalia). Lisäksi, paketti toimitetaan pop-art kuvalla (mittava pop-art kuva esittää bändiä live-skenaariossa, "Bomber" - lentokone taustalla).

Motörheadin ajatusmaailma ei ole koskaan ollut yhtä elintärkeä kun heidän keikoillaan, kun he riemastuttivat yleisön ja julkaisivat heidän heltymättömän voimacocktailin täynnä korvia huumaavaa volyymiä faneilleen. Neljän vuosikymmenen luita särkevien esitysten jälkeen, Motörhead nauttii vielä loppuunmyydyistä keikoista maailman ympäri. UDR Records päätti nauhoittaa esitykset marraskuun 20. ja 21. päivä vuonna 2015 Zenithissä, Münchenissä kun Motörhead esitti kaksi todella mahtavaa konserttia. Yleisö sai todistaa salamoivan rock'n'roll esityksen, joka pystyi ottamaan mittaa heidän aikaisemmille vuosilleen, kun he pääsivät julkisuuteen. Lemmy kuulostaa täydelliseltä, vähän ilkeältä jopa (hyvällä tavalla), joskus muristen, natiseva sieltä ja täältä laulaen tavalla joka ylittää villeimmätkin odotuksesi. Phil Campbell paranee joka konsertin myötä ja Mikkey Dee soitti rumpuja korkeimmalla tasolla, jälleen kerran todistaen miksi hänellä on yksi maailman halutuimpien rumpalien maine.

Joten, lisää volyymiä, koska kuten Lemmy itse sanoi, ainoa tapa kuunnella musiikkia on kun se on äänekästä! Kuten Lemmy ja Motörhead aina sanovat: Älä unohda meitä, me olemme Motörhead ja soitamme rock'n'rollia!

Asiakkaiden arviot tuotteesta "Clean your clock"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Clean your clock", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

3 arviota

Clean your Clock

Haikeeksi vetää kuunnellessa.Taattua motörheadia!

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1