Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 26.09.2017 - Keskiviikkona, 27.09.2017Vain 2 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueVinyylilevyt
TeemaBändit
GenreAlternative/Indie
Mediaformaatti2-LP
MediapakkausGatefold
Julkaistu 17.06.2016
Tuotenumero334820

Red Hot Chili Peppersin “I’m With You” albumin julkaisusta ehti vierähtää viisi vuotta, mutta nyt yhtye tarjoilee jälleen uutta materiaalia tuoreella “The Getaway” -pitkäsoitollaan. “Blood Sugar Sex Magik” -albumilta lähtien RHCP:n kanssa häärinyt Rick Rubin sai nyt luovuttaa tuotantovastuun Grammy-palkitulle muusikko-biisintekijä Danger Mouselle. RHCP:n funk-vaikutteet pääsevät tällä levyllä entistä vahvemmin esiin. Musta tupla-LP.

Asiakkaiden arviot tuotteesta "The getaway"

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 tähteä 1 arvio
10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "The getaway", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita arvio

1 - 1 / 1 Lajittele hakua: Päivämäärä | Hyödyllisyys

Kirjoitettu:

12 arviota

Hyvää Red Hot Chili Peppersiä pitkästä aikaa

Red Hot Chili Peppers julkaisi pitkästä aikaa aivan kuunneltavan levyn. Levyltä ei nouse aivan yhtä suuria hittejä kuin aikoinaan, mutta parempaan päin on taas yhtyeen musiikki menossa. 2 LP on tällä hetkellä yksi houkuttelevimmista formaateista, kun tarjolla on digitaalista albumia ja CD:tä, jonka jälleenmyyntiarvo on paljon huonompi kuin vinyylillä. Ja kukapa hyvästä levystä enää luopuisikaan. Tämä kuuluu sentään vielä pitkään säästettäviin, jos tilanpuutteen vuoksi levyjä joutuu karsimaan.

Oliko tästä arviosta sinulle apua?

Kirjoita kommenttisi alle:

1 - 1 / 1