TakaisinEMP.fiBloodshed across the empyrean altar beyo...

Bloodshed across the empyrean altar beyond the celestial zenith InquisitionCD

0 arviota

Kirjoita ensimmäinen arvio!

Lisää "Inquisition -tuotteita
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 3 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreBlack Metal
MediaformaattiCD
MediapakkausBox, Digipak
Julkaistu 26.08.2016
Tuotenumero335631

Boxi tulee digipakina, se sisältää Typhon coverin "Once upon a time", 28 sivuisen kirjasen, korkealaatuisen lipun (70 x 100 cm) ja brodeeratun merkin!

Urassa on monta askelta. Yksi niistä on huikea läpimurto undergroundista mainstreamiin. Tämä pitää paikkansa Inquisition - bändille. He ovat olleet undergroundissa pitkän aikaa. Siellä ollessaan, heidän fanikantansa kuitenkin kasvoi huikeasti. Albumin "Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith" ensimmäinen kuuntelu ei jätä epäilystäkään. Amerikkalainen black metal duo on saavuttanut uuden taidetason. Se on paljon kypsempää, tuttua ja parempi kuin koskaan ennen. Julkaisu on uusi saavutus bändin uralla!

Monet vanhat fanit ihmettelevät jos albumi on yhtä hyvä kun edeltäjänsä. Vastaus on yksinkertainen. "Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith" saapuu bändin kaikkien tunnusomaisten elementtien kanssa, eikä se koskaan tylsistytä. Jokainen kappale on kohokohta.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Bloodshed across the empyrean altar beyond the celestial zenith", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!