Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Tiistaina, 29.08.2017 - Keskiviikkona, 30.08.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreDoom
VersioRajoitettu versio
Mediaformaatti2-CD
MediapakkausMediabook
Julkaistu 19.08.2016
Tuotenumero337329

Julkaistaan 2 CD:n kovakantisena digibookina (18 x 18 cm), mukana 48-sivuinen kirjanen.

Darkher on westyorkshirelaisen Jayn H. Wissenbergin, karismaattisen laulajan ja lauluntekijän, taiteilijanimi. Hän tihkuu herkkää eleganssia ja hänen musiikkinsa on todella vaikuttavaa. Kitarat kuuluvat hänen vangitsevaan soundiinsa, joka on synkkä kuin tuleva ukkosmyrsky ja jota johdattaa Wissenbergin pelottava ja eloisa ääni. Hänen tummassa tyylissään on väriä, joka on ylevää mutta herkkää.
Darkherin debyyttijulkaisu ”The Kingdom Field” -EP (2014) toimi pohjapiirustuksena hänen musiikilleen ja aiheutti keskustelua. Korkeat odotukset debyytille ovat ymmärrettäviä, mutta hän täyttää ne kaikki ”Realms” -levyllä, se on loistava! 9 raitaa vaikuttavat dynaamisella dramatiikallaan, jolta ei voi paeta. Empaattinen kappale ”Moth” sekä vangitseva ”Wars” tarttuvalla rumpukuviollaan, uhkaava ”Buried” tai hyvin tunnettu ”Foregone” ovat albumin kulmakiviä, josta tulee taatusti klassikko tulevaisuudessa laatunsa ja monipuolisuutensa vuoksi.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Realms", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!