TakaisinEMP.fiAnother fall from grace
Varastossa
Paketin arvioitu saapumisaika:  Paketti noudettavissa Perjantaina, 29.09.2017 - Maanantaina, 02.10.2017Vain 1 kpl jäljellä - tilaa nyt!

Tuotteen tiedot

TuotealueCD:t
TeemaBändit
GenreGothic Rock
VersioRajoitettu versio
Mediaformaatti2-CD & DVD
MediapakkausDigipak
Julkaistu 30.09.2016
Tuotenumero341804

Tämä on rajoitettu, 3-CD:n albumisarja. Paketti sisältää instrumentaaliversion ja remixin kappaleesta "Met-Amor-Phosis", sekä 93-minuuttisen DVD:n, jossa on aiemmin julkaisematonta materiaalia seuraavista performansseista: Elland Road, Leeds, 1987 “The Mission” sekä metalligurut U2:sen lämppärinä Aston Villan lomakeskuksessa ja Hillsborough hyväntekeväisyyskonsertista Liverpoolin Royal Courtissa. Nämä molemmat esiintymiset ovat vuodelta 1989. Voit myös katsoa haastattelun, jossa Tim Palmer jakaa omia oivalluksiaan siitä kun he nauhoittivat musiikkivideota kappaleelle “Carved in Sand”/”Butterfly on a Wheel” sekä virallista musiikkivideota uudelle sinkulle “Met-Amor-Phosis”.

Kolmen vuoden odottaminen on nyt ohitse! "Another Fall from Grace" on se puuttuvat palanen, joka yhdistää Sisters of Mercyn sinkun “First and Last and Always” Missionin “God's Own Medicine” sinkkuun. Vierailevina tähtinä kuullaan Ville Valo (H.I.M), Gary Numan, Martin Gore (Depeche Mode), Julianne Regan (All about Eve) ja Evi Vine.

10%

Kerro meille mitä mieltä olet tuotteesta "Another fall from grace", niin saat 24 tunnin sisällä 10% alennuskoodin.
Kirjoita ensimmäinen arvio!